El Alcoyano rep demà a l’Algesires després de dos polèmics arbitratges

Parras va encendre la metxa amb les seues crítiques i assegurar que “a aquest pas en comptes de futbol semblarà ballet”

El Alcoyano rep demà a l'Algesires després de dos polèmics arbitratges
Juanan torna a l’equip després de la seua expulsió davant l’UCAM Murcia.

Un Esportiu en el punt de mira arbitral rep demà (12 hores) a l’Algesires. La metxa encarregada d’encendre la polèmica va ser el partit contra l’UCAM Murcia, l’últim en el Collao, i ja no va haver-hi dubtes que l’Alcoyano té un problema amb els àrbitres després del succeït el dissabte en el duel contra el Barça B. Res més acabar el xoc del Johan Cruyff, Vicente Parras va posar el crit en el cel en contra del col·lectiu després de comentar que “no entre a criticar si va ser o no l’expulsió a Javi García –tercera en dos partits seguits–. Em va molestar molt l’actitud amb la qual va vindre a mostrar-li la roja directa davant de tot el públic de la graderia. Aqueix tipus de situacions no passen en àrbitres de Primera Divisió o Champions, en la Primera RFEF sí que està succeint”.
El to de les seues paraules van adquirir major rellevància en admetre que “estan jugant amb el meu treball i el dels meus jugadors. Entenc que es perseguisca el joc dur que busque lesionar a un futbolista, però només cal veure el futbol que es practica a Europa on els equips juguen amb molta intensitat i van a totes les disputes. A aquest pas, en comptes de futbol aquest esport semblarà més ballet que una altra cosa”, va dir el tècnic.
Les seues reflexions en veu alta han tingut diferents reaccions. Alguns no les han vistes massa afortunades per temor a futures represàlies, mentre que uns altres consideren encertat que s’expose una situació en la qual l’Alcoyano s’ha vist clarament perjudicat. No ja per l’expulsió de Javi García en el minut 58, quan l’Alcoyano començava a prendre vol en el Johan Cruyff, obligant-lo a recular amb deu, sinó perquè davant l’UCAM Murcia a l’equip ja li van expulsar a Juanan i Andy Escudero, que estava en la banqueta, i li van xiular fins a tres penals.
La plantilla està amb la mosca darrere de l’orella. “Dóna la sensació que entre ells li ho parlen que som un equip intens”, va argumentar José Juan després del partit contra el Barça B, mentre que ahir Dani Vega va precisar que “ens miren amb lupa”. L’Algesires es presenta demà com a equip revelació. L’última vegada que els andalusos van jugar en el Collao va ser fa 32 anys, llavors el Deportivo es va imposar 2-1 amb doblet de Joaquín.

Àrbitre català per a demà
L’Algesires és el millor equip del grup com a visitant. Ha vençut 0-4 al Linense, 1-3 al Sevilla At i 0-3 al Linares, va empatar 0-0 en el Johan Cruyff i la seua única derrota va ser a casa del Cornellà (4-0). L’àrbitre serà català. Romero Freixas ja sap el que és xiular en el Collao. Va ser la passada temporada amb victòria 1-0 sobre l’At. Llevant. L’Alcoyano recupera a Juanan però perd per sanció a Lillo, Javi García i Andy Escudero. Tampoc estarà Ángel López, que per precaució ja es va quedar en la banqueta en el Johan Cruyff i podria estar disponible en el pròxim partit. La novetat més important serà el debut com a titular del lateral Toni Abad pel sancionat Lillo.

Send this to a friend