L’Alcoyano segueix avant en la Copa amb exhibició a Badajoz

Segueix l’idil·li de l’Alcoyano amb la Copa del Rei després de l’exhibició protagonitzada aquesta nit en el Nou Viver on els de Vicente Parras han passat per damunt d’un Badajoz que ha acabat per perdre els papers per la seua impotència davant un rival que ha sigut clarament superior.

El Deportivo ha aconseguit guanyar per 0-3 a l’equip d’Óscar Cano en un altre partit molt complet dels blanc-i-blaus que amplien a nou la ratxa de partits consecutius sense perdre. Ara els de Vicente Parras esperen a Primera Divisió en la següent ronda i que l’eliminatòria es jugue en el Collao, que tan bons records porta després de la campanya realitzada per l’equip la passada temporada, en la qual van ser l’equip revelació després de deixar en la cuneta a Osca i Reial Madrid, cedint només en huitens davant l’Athletic Club per la mínima.

Les coses no han pogut començar de la millor manera en el Nou Viver després de l’explosiva arrancada d’un Alcoyano deslligat que als tres minuts s’ha avançat amb un gol de Mourad a l’eixida del primer córner, després que el meta Llimes buidara de punys, la pilota li caiguera a Antón i la rematada del 14 ha sigut finalment desviat per l’hispà-marroquí al fons de la porteria.

El Badajoz era incapaç en aqueixa fase de partit de llevar-se de damunt la pressió alta d’un Deportivo que ha pogut aconseguir un segon gol a continuació, una altra vegada amb Mourad de protagonista, si bé el seu tret finalment ha sigut buidat per la defensa blanc-i-negra.

PRIMERS XIULETS DE L’AFICIÓ LOCAL
La desesperació local era tan gran, que no han tardat a escoltar-se els primers xiulets de l’afició d’un Badajoz que es veia impotent per a frenar l’ambició d’un Alcoià que no es conformava amb un gol i volia més.

Ha sigut cap al minut vint quan els d’Óscar Cano han començat a respirar, en part per l’encert del ghanés Tahiru, el seu jugador més inspirat per la seua velocitat i potència en cada arrancada. Per un moment semblava que el Badajoz es feia amb el partit, però l’Alcoyano no ha tardat a recuperar l’ordre i tornar a ficar una altra vegada la por en el cos als locals.

Al caient de la mitja hora, un centre d’Antón no ha trobat rematador, de la mateixa manera que dos minuts després, darrere l’altre córner, Raúl González no ha arribat a rematar una pilota que li havia quedat en bona situació per a crear perill.

A volta de vestuaris el Badajoz ha tractat de netejar la fluixa imatge oferida en la primera meitat, però l’Alcoyano ha aconseguit refer-se amb els canvis que li han donat un altre aire a l’equip per a afrontar l’última mitja hora de partit.

EL BADAJOZ D’ÓSCAR CANO, DESBALLESTAT
Amb el Badajoz totalment emmanillat, ha arribat el 0-2, en un penal molt protestat del central Marró sobre Ángel López, que Jona ha convertit en el minut 77 després de llançar a l’esquerra del meta Llimes. El desfeta dels d’Óscar López ha sigut encara pitjor, ja que a tres del final, Ángel López ha deixat sentenciada l’eliminatòria amb el tercer blanc-i-blau. Amb el Badajoz desballestat, el local Isi Gómez ha vist la segona groga i els locals s’han quedat amb deu.

Fitxa tècnica:

• Badajoz: Limones, Pardo, Miguel Núñez (54′ Isi Gómez), Gorka, Pascual, Barri, Adri Cuevas (66′ David Concha), Jilmar, Clemente (71′ Zelu), Tahiru (71′ Santamaría) i Sergio Benito
  • Alcoyano: José Juan, Lillo, Raúl González (82′ Carlos Blanco), Primi, Ángel López, Antón (58′ Dani Vega), Imanol, Juanan (71′ Fran Miranda), Javi García (58′ Pablo Carbonell), Ángel Sánchez (71′ Jona) i Mourad

Árbitre: Pérez Hernández (madrileny). Va amonestar als locals Miguel Núñez, *Adri Cuevas i Marró i als visitants Antón, Lillo i Ángel López

Els gols: 0-1 (min. 3) Mourad; 0-2 (min. 77) Jona, de penal; (0-3) Ángel López.