L’Alcoyano té un seriós problema

La fragilitat blanc-i-blava en els inicis de partit va posar en safata la victòria per 3-0 del Vila-real B

L'Alcoyano comença a tindre un problema
Un jugador de l’Alcoyano lamenta una ocasió perduda. ARXIU

L’Alcoyano comença a tindre un seriós problema. El 3-0 encaixat en el Miniestadi enfront del Vila-real B mereix una reflexió. No sols és preocupant el mal que arranca els partits, sinó que els rivals comencen a prendre-li la mesura i aqueixa fragilitat és conseqüència que els contraris tenen molt ben estudiats als blanc-i-blaus i la manera de fer-los mal. Al filial groguet li han bastat els vint primers minuts per a acabar amb la resistència del Deportivo i encarrilar la trobada amb dos gols evitables. El tercer, també producte d’un error, ha arribat res més començar la segona meitat.

D’eixida Vicente Parras va buscar reforçar el centre del camp amb l’entrada de Diakité per Jona mentre que en defensa Primi va ocupar el lloc del lesionat Rubén Garcés. No obstant això, els plans dels blanc-i-blaus prompte van saltar per l’aire davant un rival que va fer molt de mal en cada aproximació.

Prompte van aparéixer els mals de l’equip en les arrancades de partit i el primer pitxer d’aigua freda va arribar en el minut 17, després que el coreà Ahn afusellara a José Juan. Aquest gol va obrir una ferida que ja no va cicatritzar en la resta del partit. Mentre que el Vila-real B no parava d’intentar-ho, l’Alcoyano a penes donava senyals de reaccionar, és més en el 32 arribava el segon del Vila-real B, obra de Milà en una acció que va poder ser evitable després d’un contraatac que ningú va aconseguir tallar i que complicava molt l’existència a l’Esportiu.

Lluny de millorar les coses, les coses encara van empitjorar més en l’inici de la segona part. El Vila-real B va tindre el tercer als dos minuts, Milà es va regirar bé dins de l’àrea i solo l’excel·lent intervenció de José Juan, que va evitar el gol. I un minut després, qui el va intentar des de la frontal va ser Narre però el seu tret ajustat va eixir fregant el pal dret de José Juan.

Veient la pinta que començava a prendre el partit, Vicente Parras va tractar de canviar la dinàmica de l’equip amb tres canvis seguits, donant entrada a Alberto Rubio, Ramón i Mourad. Ni per aqueixes, ja que el Vila-real B ha mantingut el seu full de ruta i en el 62 ha sentenciat definitivament el xoc amb el tercer, en una altra acció desafortunada de la saga blanc-i-blava, incapaç de desarmar primer el centre lateral d’Edu i després la cabotada de Milà entre dos defensors del Deportivo. En el temps de descompte, Primi ha vist la segona groga i serà baixa el diumenge a La Nucia, on l’Alcoià juga a les 17,30 hores.

Per l’Alcoyano han jugat: José Juan, Jordán (73′ Solbes), Primi, Raúl González, Pablo Carbonell (73′ Camacho), Diakité, Jony Ñíguez, Juanan (55′ Ramón), Ángel, Juli (55′ Alberto Rubio) i Raillo (55′ Mourad)

A més de l’expulsió de Primi, han vist la targeta *Raillo i *Jony *Ñïguez.