El banyerense Juan A. Calabuig obté un premi de turisme del Consell

Per la seua contribució periodística a la difusió turística de la Comunitat

Juan A. Calabuig obté un premi
Juan Antonio Calabuig, amb el president Ximo Puig, de qui va rebre el premi.

El banyerense Juan Antonio Calabuig Ferre ha sigut un dels distingits amb motiu dels Premis Turisme Comunitat Valenciana d’enguany. Aquests guardons tenen com a objecte reconéixer a persones, entitats i institucions que han destacat per la seua labor a favor del turisme en la Comunitat.

Va rebre l’esment de mans del president Ximo Puig en un acte que va tindre lloc en el Palau de la Generalitat. Es va reconéixer, d’aquesta manera, la seua contribució, des del periodisme, “a la difusió del relat turístic de la Comunitat Valenciana”.

Cronista oficial de Banyeres
Calabuig resideix a València i ostenta el càrrec de Cronista Oficial de Banyeres de Mariola. És Llicenciat en Periodisme i va ser impulsor del servei de turisme de la Diputació Provincial de València. És president de l’Associació Valenciana de Periodistes i Escriptors de Turisme (Avpeytur) i director de la revista València Atracció, sent autor de nombroses publicacions i col·laborador de diferents mitjans informatius. En 2009 va pronunciar el Pregó de Festes de Banyeres.

Send this to a friend