El bàsquet local decideix hui reprendre la seua lliga després d’any i mig

Es començaria per la resolució d'aquesta última competició el cap de setmana de l'11 i 12

El bàsquet local decideix hui reprendre la seua lliga després d'any i mig
Un partit de la lliga local de bàsquet. ARXIU

La lliga local de bàsquet ha convocat per a aquesta vesprada als seus equips per a una assemblea amb la represa de la seua competició com objectiu, després d’any i mig sense activitat per la pandèmia, com a punt principal en l’ordre del dia.
En cas que els clubs donaren el vistiplau com s’espera, el campionat local es reprendria en el mateix punt en el qual es va deixar al març de 2020, és a dir reprendre la competició de lliga a partir de semifinals i de la Copa des de quarts.
Es començaria per la resolució d’aquesta última competició el cap de setmana de l’11 i 12. El dissabte 11 es disputarien les eliminatòries de quarts amb els següents enfrontaments: Servinegar-Iris Contestano, Vedruna Albaida-Ferjaclim, Nirvel Professional-Filà Cides i Font Roja-Eatgreen.
Els guanyadors d’aquests partits s’enfrontarien el diumenge 12 en semifinals i a continuació passaria a disputar-se la final de la lliga. Una setmana després, el cap de setmana del 18 i 19, es procediria a resoldre el títol de lliga corresponent a la temporada 2019/20. El dissabte 18 es jugarien les dos semifinals: Filà Cides-Vedruna Albaida i Font Roja-Círculo Industrial, per a l’endemà celebrar-se la final. A diferència de llavors, totes dues eliminatòries es decidirien a partit únic.
El calendari continuaria el cap de setmana del 25 i 26 amb la disputa de la primera jornada corresponent a la temporada 2021/22, ja que la lliga 2020/21 queda en blanc per la pandèmia. Com a novetat, la inclusió d’un nou equip, elevant el nombre de clubs en aquest campionat local fins als catorze, amb la possibilitat que hi haguera una segona alta d’un equip amb jugadors d’Ibi que han demanat informació per a inscriure’s.

Send this to a friend