El bàsquet no reprendrà la seua lliga fins al 9 de maig

"Sempre que en aquesta data es puga jugar amb total seguretat”, s'especifica en un comunicat emés per la pròpia lliga

El bàsquet no reprendrà la seua lliga fins al 9 de maig
Un partit corresponent a la passada temporada

Els clubs de la lliga local de bàsquet han acabat per acceptar la proposta de la junta directiva –prèviament consensuada amb els representants dels equips– i s’ha decidit prolongar l’aturada que des de març passat té paralitzada la seua competició.

Al contrari que en els dos anteriors ajornaments, la junta directiva ha donat una data per a reprendre la lliga: el 9 de maig, coincidint amb el final de l’estat d’alarma, “sempre que en aquesta data es puga jugar amb total seguretat”, s’especifica en un comunicat emés per la pròpia lliga.

En l’escrit es recorda que “va ser el mes d’octubre passat quan es va decidir retardar l’inici de la lliga fins a gener confiant que es podria tornar a jugar. No obstant això, veient que la situació no ha millorat, la junta directiva juntament amb els representants dels clubs, ha decidit ajornar de nou l’inici de la lliga”.

Des de la junta directiva s’obri una finestra al fet que aqueixa represa puga ser abans. “En cas que la situació sanitària millorar-se, es podria estudiar l’avançar el retorn a les pistes el mes d’abril”, s’especifica.

Aqueixa volta a la competició seria de la següent manera: es finalitzarien els partits pendents de la temporada passada en format clàssic (al millor de tres partits en el cas de la Lliga, i a eliminatòries la Copa). Una vegada decidits tots dos campions, es procediria a disputar un torneig a eliminatòries ja per a resoldre la temporada 2020/21.

Des de la junta directiva s’explica que “ha sigut una decisió difícil de prendre. Tots els que formem la lliga tenim moltíssimes ganes que aquest malson acabe, i estem convençuts plenament que quan tot passe, la competició tornarà a disputar-se amb noves esperances i amb tota la força d’un col·lectiu inigualable”, per a acabar afegint que “tornem a ressaltar el grandíssim suport que rebem de tots i cadascun dels equips que formar la lliga, quedant una vegada més demostrat el compromís dels equips i jugadors per mantindre’s forts i units”.

Send this to a friend