El Betlem de Tirisiti alça el teló per als escolars

La campanya per a tots els públics està previst que arrancada el 23 de desembre

Una de les primeres sessions per a escolars que va tindre lloc aquesta setmana (Xavi Terol)

La campanya per a escolars del Betlem de Tirisiti ha començat aquesta setmana i ho ha fet amb gran acolliment per part dels centres educatius malgrat la situació sanitària. La coordinadora de la campanya, Lidia Miró, explica que dins de les pautes adoptades per a complir amb les mesures, s’han reduït a pràcticament la meitat les sessions per a escolars de les quals habitualment s’ofereixen. Això es deu al fet que “a pesar que mantenim el calendari, hi ha més espai entre les sessions perquè higienitzem la sala” i també se separen més en el temps amb l’objectiu que no es creuen els escolars i evitar aglomeracions.

D’aquesta manera, hi ha previstes 50, de les quals “37 ja estan completes”. Així mateix s’ha reduït l’aforament “al 50%”, per la qual cosa, de les 170 localitats de les quals sol disposar aquest espectacle oferit en el Teatre Principal, “com a màxim hi ha 85 espectadors”.

Miró detalla que “la campanya està enfocada a nivell local”, de fet, afirma que la majoria dels assistents “vindran caminant”. No obstant això, hi ha espectadors “molt fidels”, i per això, també arribaran pròximament escolars de centres de Sant Vicent, Alacant o Agres, entre altres localitats.

SESSIONS PER A TOTS ELS PÚBLICS

El gran acolliment per a veure a Tirisiti també s’ha produït en les sessions extraordinàries per a tots els públics organitzades els dissabtes 5, 12 i 19 d’aquest mes, i és que, a penes queden entrades disponibles.

De cara a la campanya per a tots els públics, està previst que arrancada el 23 de desembre, encara que s’està pendent de les mesures que s’adopten en la Comunitat Valenciana després del pont de la Immaculada. “La previsió és de seguir amb el 50% de l’aforament i amb espai entre sessions”, explica la coordinadora de la campanya.

A més, tota la venda es realitzarà online per a evitar cues en taquilla, previsiblement, a partir del 15 de desembre en Ticketalcoi i es limitarà a 4 localitats per compra, ja que “automàticament es bloquegen 2 seients” per a complir amb la distància interpersonal.

Send this to a friend