El Bo Consum torna per a la campanya nadalenca

Es durà a terme entre el 15 i el 22 de desembre

El Bo Consum torna
Hi haurà venda presencial dels bons el dia 20 de desembre, en l’Oficina de Comerç, per a majors i persones amb diversitat funcional.

L’Ajuntament d’Alcoi llançarà una nova campanya de Bons de Consum ‘Reactivem Alcoi’, tal com es va anunciar a la fi de novembre. Una vegada més es comptarà amb una subvenció de la Diputació Provincial d’Alacant, en concret, de 277.040 euros.

Igual que en la passada campanya, els consumidors interessats podran adquirir bons per valor de 20, 50 i 100 euros fins a un import màxim de 140 euros per persona, on l’Ajuntament finança el 50%. La campanya en els comerços serà del 15 al 22 de desembre, els bons es podran adquirir aqueixos mateixos dies a través del portal web Bons Consum, Reactivem Alcoi (alcoibonoconsum.es).

A més, hi haurà venda presencial el dia 20 de desembre en l’Oficina de Comerç, situada al carrer Sant Francesc, 38, en horari de 10 a 14 hores. Serà per a aquelles persones que tinguen dificultat per a la tramitació de la compra en línia dels bons, en concret, persones majors de 60 anys o persones amb diversitat funcional que acrediten aquesta condició.

Per a la compra dels bons en l’oficina, hauran de personar-se amb targeta bancària per a fer el pagament. Es reservarà un total de 30.000 euros en bons per a aquesta venda presencial.

La campanya compta amb la col·laboració de Facpyme i el suport d’entitats com ACECA, Federació de Comerç, Cambra de Comerç i els mercats municipals.

Send this to a friend