El Campus cobreix la totalitat de les noves places en la preinscripció

Ha sol·licitat a la UPV poder ampliar l'oferta de places a causa de la llista d'espera

El Campus cobreix la totalitat
L’alumnat preinscrit rebrà un correu electrònic en el qual se’ls indicarà quan ha de matricular-se.

Al 100 per cent. Resposta excel·lent per part de l’alumnat que ha copat al complet la preinscripció dels 6 graus i 2 dobles graus que es cursen al Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV).

Tots els graus tenen alumnat en llista d’espera, destacant especialment els 423 del Grau d’Enginyeria Informàtica, o els 211 d’Enginyeria Mecànica. Pel que respecta a les notes de tall, la més alta és la d’Enginyeria Química, que és de 9,942.

Pau Bernabéu, director del centre, afirma sentir-se orgullós del treball del Campus d’Alcoi, “un esforç que ha tingut recompensa i també la felicitació expressa des de Rectorat. Hem experimentat un important increment de nombre d’alumnes preinscrits i també de la nota de tall, la qual cosa demostra que estem fent les coses bé. La nota de tall oscil·la entre el 7,039 d’Enginyeria elèctrica i els 9,94 d’Enginyeria Química”.

En les pròximes hores, l’alumnat preinscrit rebrà un correu electrònic en el qual se’ls indicarà quan han de matricular-se telemàticament.

Acollir al màxim nombre d’alumnes
El Campus d’Alcoi de la UPV ja ha comunicat a València el seu desig d’acollir el major nombre d’alumnes possible, i per tant, ha sol·licitat que s’amplie el nombre de places. Una circumstància que es coneixerà dimecres que ve.

Bernabéu ha emplaçat a l’alumnat en llista d’espera a estar pendent d’aquestes notícies que es comunicaran a través dels canals habituals del Campus, incloses les xarxes socials.

Send this to a friend