El Campus d’Alcoi de la UPV celebra l’Acte de Graduació amb 360 egressats

El vicerector de Planificació, Oferta Acadèmica i Transformació Digital de la UPV, José Pedro García Sabater, ha presidit l’acte

El vicerrector de Planificación, Oferta Académica y Transformación Digital de la UPV, José Pedro García Sabater, ha presidido el acto

El Pavelló Esportiu de l’Edifici ‘Georgina Blanes’ ha acollit l’Acte de Graduació del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) del curs 2021/2022. 360 egressats han sigut els protagonistes, acompanyats de part de l’equip rectoral, equip directiu, professors, amics i familiars. José Pedro García Sabater, vicerector de Planificació, Oferta Acadèmica i Transformació Digital de la UPV, ha presidit l’acte.

En el solemne acte, a més de José Pedro García Sabater, també han participat l’Alcalde d’Alcoi, Antonio Francés Pérez; el Director del Campus d’Alcoi de la UPV, Pau Bernabeu Soler; el Padrí dels graduats i graduades de la promoció 2022, David García Sanoguera; el Secretari del Campus d’Alcoi de la UPV, Vicente Díez; el Degà del Col·legi Oficial de Graduats i Enginyers Tècnics Industrials d’Alacant, Antonio Martínez-Canales Murcia.

A més, també han sigut protagonistes de l’esdeveniment Miguel Jorge Reig, Cap d’Estudis; Beatriz Eixerés, subdirectora d’Alumnat i Generació Espontània; i els estudiants Silvana Carolina Maldonado i Joan Jordà; al costat de la delegada d’alumnes del Campus d’Alcoi, Ángela García. Alguns dels directors acadèmic dels 6 graus, 2 dobles graus i els 4 màsters universitaris també han acompanyat als egressats.

Pau Bernabeu Soler, després de donar l’enhorabona a la comunitat universitària, ha indicat que “la societat vol i necessita que poseu en marxa projectes vitals, també empresarials”. A més ha indicat que “teniu les portes d’aquesta Universitat i d’aquesta ciutat obertes permanentment. Sempre us escoltarem, sempre us tindrem en compte”.

Per part seua, José Pedro García Sabater, dirigint-se als egressats, espera que “la UPV haja contribuït al fet que sigueu persones que quan veuen problemes no fugen d’ells sinó que al mateix temps que els veuen comencen a pensar la solució perquè aqueixa és la vostra vocació”.


Preinscripció en graus i dobles graus

A més, el termini de preinscripció en graus i dobles graus finalitza el 8 de juliol. La preinscripció s’ha de realitzar a través d’un assistent telemàtic de la Generalitat Valenciana.

Aquesta és l’oferta formativa en graus i dobles graus: Grau en Informàtica Indústria i Robòtica, Grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE), Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes, Grau en Enginyeria Informàtica, Grau en Enginyeria Elèctrica, Grau en Enginyeria Mecànica
Grau en Enginyeria Química, Doble Grau ADE + Turisme i Doble Grau ADE + Enginyeria Informàtica.

Send this to a friend