El Campus d’Alcoi de la UPV dóna la benvinguda als nous estudiants

Prop de 350 han participat en la Jornada d'Acolliment

Dóna la benvinguda als nous estudiants a Alcoi
L’esdeveniment ha comptat amb totes les mesures higièniques

La Plaça Ferrándiz i Carbonell va celebrar ahir la Jornada d’Acolliment del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV). Dels prop de 500 alumnes i alumnes de nou ingrés, uns 350 han participat en l’esdeveniment que ha comptat a totes les mesures higièniques i de distanciament, adaptant-se així als protocols de les autoritats sanitàries per la Covid-19.

En ella també han sigut presents: Antonio Arques, subdirector d’Alumnat i Investigació; David García, subdirector d’Infraestructures i de Màster i Formació Permanent; Lucas Ballester i Aarón Ramón Torrens, com a representants de Delegació d’Alumnes; i Antonio Francés, alcalde d’Alcoi. Finalment, el director del Campus d’Alcoi de la UPV, Juan Ignacio Torregrosa, ha donat una calorosa benvinguda a tots els estudiants i ha animat a tots en aquesta nova etapa.

MATRICULACIÓ
El Campus d’Alcoi de la UPV ha cobert pràcticament la totalitat de la matrícula en els graus, màsters universitaris i dobles graus. Actualment, es disposa de llista d’espera en pràcticament totes les titulacions, amb els quals es podrien cobrir possibles baixes.

Send this to a friend