El Campus d’Alcoi de la UPV impartirà el Grau en Enginyeria de Tecnologia, Disseny i Moda Tèxtil

S'implantarà en el curs 2024-25 *juno a l'el Màster Universitari en Computació i Matemàtica Industrial

El Consell de Govern de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha aprovat aquest 2 de febrer la impartició del Grau en Enginyeria de Tecnologia, Disseny i Moda Tèxtil al Campus d’Alcoi per al curs 2024 – 2025. Un grau que respon a la petició i a la necessitat de professionals qualificats manifestada pel potent sector productiu tèxtil de la Comunitat Valenciana.

El Consell Consultiu del Campus d’Alcoi, format per associacions empresarials, administracions, empreses de les Comarques Centrals, instituts tecnològics i la pròpia Universitat, va acordar recentment sol·licitar a la UPV la recuperació d’aquests estudis tèxtils.Pau Bernabéu, director del Campus d’Alcoi de la UPV, ha agraït a la Universitat i a l’equip rectoral la sensibilitat i ràpida resposta davant la petició de l’empresariat, així com a les pròpies empreses, a l’institut AITEX i a l’Ajuntament d’Alcoi, per recórrer al Campus de manera decidida “a sol·licitar un grau que els permetrà molt prompte comptar amb enginyers qualificats en un sector tan arrelat en el territori com el Tèxtil. Estem d’enhorabona a la Comunitat Valenciana, autonomia en la qual, fins ara, no es podien cursar aquest *gado malgrat existir un potentíssim clúster tèxtil a les Comarques Centrals i altres punts com Crevillent, Paterna o la comarca de l’Alt Maestrat”.La vicerectora d’Organització d’Estudis, Qualitat, Acreditació i Llengües de la UPV, Marival Segarra, ha destacat especialment el suport de l’Associació d’Investigació de la Indústria Tèxtil (AITEX) en el llançament d’aquest grau, per la necessitat de les empreses d’incorporar els últims avanços tecnològics. Segarra ha explicat que “els nous estudis responen a la voluntat de la UPV d’adaptar-se a les demandes de l’entorn, de l’estudiantat i del sector empresarial”.


Nou Màster

Als quatre màsters universitaris que s’imparteixen a Alcoi, cal afegir el d’Enginyeria de Computació i Matemàtica Industrial, el primer en línia en la UPV, impartit en anglés. Un nou

Send this to a friend