El Campus d’Alcoi de la UPV obri les portes als futurs alumnes

La sessió serà el pròxim 20 d'abril a les 17 h en format online

El Campus d'Alcoi de la UPV obri les portes als futurs alumnes
Imatge de l’exterior del Campus d’Alcoi de la UPV

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) vol ajudar els futurs estudiants a triar el seu futur. En menys d’una hora els estudiants podran conéixer les claus d’aquest campus el 20 d’abril a les 17 h en una sessió a través de Zoom: bit.ly/3uehtsm

La sessió començarà amb la benvinguda de Pau Bernabeu, director del Campus d’Alcoi de la UPV, qui informarà els assistents sobre les instal·lacions, els serveis, el Col·legi Major ‘Ovidi Montllor’, l’oferta formativa i sobre la ciutat.

També es donarà a conéixer el programa de Generació Espontània, un altre dels grans atractius del campus. Es tracta de grups liderats i formats per estudiants de diferents titulacions que centren els seus esforços en un objectiu comú. Beatriz Eixeres, subdirectora d’Alumnat i Generació Espontània, comptarà les principals novetats del pròxim curs.

A més, els estudiants del campus han pogut viatjar a altres països gràcies a beques Erasmus o Promoe en època de pandèmia. David Gutiérrez, responsable de l’Oficina d’Internacional, mostrarà alguns casos.

La jornada finalitzarà amb el testimoniatge de Karina Santamaria, estudiant del campus, que comptarà la seua experiència personal en la universitat, com ha emprés un projecte des del campus i, també, parlarà de com és la vida universitària fora del purament acadèmic.

Send this to a friend