El Campus d’Alcoi de la UPV oferirà 75 places del nou grau en Informàtica Industrial i Robòtica

Entre graus, dobles graus i màsters universitaris, el campus ofertarà més de 800 places en el curs 2022/2023

El Campus d’Alcoi oferirà 75 places
Pau Bernabeu i Marga Cabrera.

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha presentat aquest dilluns 30 de maig la seua campanya de matriculació. La principal novetat del curs 2022/2023 serà la incorporació del Grau en Informàtica Industrial i Robòtica, una titulació molt demandada per les empreses de l’entorn. El Campus d’Alcoi oferirà més de 800 places en el curs 2022 – 2023 en màsters universitaris, graus i dobles graus.

Les titulacions impartides al Campus d’Alcoi de la UPV compten amb un gran índex d’ocupabilitat. La formació al campus alcoià destaca per la seua qualitat i proximitat entre professorat i alumne, donant una formació quasi personalitzada. A més d’aquesta proximitat, el campus compta amb la qualitat docent de la UPV, ja que segons el rànking de Xangai, és la millor politècnica d’Espanya. El termini per a la preinscripció en graus i dobles graus és del 22 de juny al 8 de juliol, fins a les 14 h. I els resultats de la preinscripció es faran públics a partir del 15 de juliol.

En la presentació de la campanya, Pau Bernabeu, director del Campus d’Alcoi de la UPV, ha destacat que comptem amb “aquelles titulacions que representen la capacitat tecnològica i formativa del futur que demanda la societat”. A més, compta amb graus amb “gran demanda” per part de les empreses.

“UPV XXL per a un talent sense límits” és el lema de la campanya impulsada per la Universitat. Marga Cabrera, directora de l’Àrea de Comunicació de la UPV, ha animat a accedir a la web upvxxl.es i conéixer tota l’oferta de la UPV.

 

Graus i dobles graus impartits al Campus d’Alcoi de la UPV

 Grau en Informàtica Industrial i Robòtica

Grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE)

Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes

Grau en Enginyeria Informàtica

Grau en Enginyeria Elèctrica

Grau en Enginyeria Mecànica

Grau en Enginyeria Química

Doble Grau ADE + Turisme

Doble Grau ADE + Enginyeria Informàtica

 

Màsters Universitaris impartits a Alcoi

 Màster Universitari en Direcció d’Empreses

Màster Universitari en Enginyeria d’Organització i Logística

Màster Universitari en Enginyeria, Processament i Caracterització de Materials

Màster Universitari en Enginyeria Tèxtil

Send this to a friend