El Campus d’Alcoi nou soci tecnològic de la Fira de Cocentaina

La regidoria de Fira de l’Ajuntament de Cocentaina i el Campus d’Alcoi de la UPV han subscrit un conveni de col·laboració pel qual la institució universitària es convertix en nou soci tecnològic de la Fira de Tots Sants. El consistori contestà, a través de la seua àrea de Fira es compromet a vetllar per la promoció del campus.

L’alcalde de Cocentaina Rafael Briet i la directora del Campus d’Alcoi de la UPV, Georgina Blanes, junt amb el regidor de Fira, Vicent Sandoval i el subdirector de l’Àrea de Relacions amb l’Entorn, Pablo Díaz han presentat els objectius de l’acord de col·laboració, durant el transcurs d’un acte celebrat en el saló de plens de l’Ajuntament de Cocentaina.

La Universitat Politècnica de València a través del seu Campus d’Alcoi oferix els seus respectius equips d’investigació per a resoldre els problemes o necessitats que a nivell tecnològic puga requerir la Fira de Cocentaina per al seu adequat desenrotllament. En aquest sentit, començarà a treballar en la millora de les comunicacions durant els dies de Fira, “aportant iniciatives exclusives i solucions per a assegurar el futur de la Fira”, hi ha assenyalat el regidor de Fira, Vicent Sandoval.

La UPV estudiarà l’aplicació de les noves tecnologies per a millorar diferents servicis i la pròpia organització d’aquest multitudinari esdeveniment. Com ha

Send this to a friend