El Campus de la UPV celebra la Gala de la Calabaza

Aquesta gala ha tingut lloc en el Saló de Graus ‘Roberto García Payá’

El Campus de la UPV celebra la Gala de la Calabaza
Miguel Ángel Satorre va ser el pregoner de la gala

El Campus d’Alcoi de la UPV ha celebrat recentment la Gala de la Calabaza, un acte tradicional que organitza cada any la Delegació d’Alumnes, però que l’any passat la Covid-19 va impossibilitar aquest festeig.

En un format diferent i complint els protocols necessaris, aquesta gala ha tingut lloc en el Saló de Graus ‘Roberto García Payá’ i s’ha emés a través d’una xarxa social, seguida per més de 100 persones en determinats moments.

Els estudiants Claudia Seoane i Sergio Peral han sigut els presentats, mentre que el pregó ha sigut a càrrec del professor del Departament de Física Aplicada, Miguel Ángel Satorre.

En aquesta gala s’entreguen diferents premis als professors, que reflecteixen la relació de proximitat i proximitat entre professorat i alumnat.

A més, també s’han entregat guardons als estudiants, recaient els principals sobre Fruit José Barato Yang i Nikolay Sharov. D’altra banda, The University Impact Rànquings, qualifica a la Universitat Politècnica de València (UPV) com la universitat espanyola amb major impacte social i econòmic. Aquest indicador ha analitzat a 1.115 universitats del món en aquesta edició.

Send this to a friend