El Campus de la UPV d’Alcoi oferirà el grau d’Informàtica i robòtica

El grau comptarà amb 50 places disponibles

La UPV ajuda empreses a reconfigurar sistemes
Imatge de l’exterior del Campus d’Alcoi de la UPV

La Universitat Politècnica de València (UPV) reforçarà la seua oferta de graus i dobles graus per al curs 2021-2022, segons l’aprovat el Consell de Govern. Així, en la preinscripció s’oferiran 5.035 places, la qual cosa suposa un augment de 385 places respecte al curs anterior (un 8,3% més).

Aquest augment es deu a la implantació prevista (condicionada a l’aprovació definitiva per part de la Conselleria d’Educació) de tres nous graus i tres dobles graus: el Grau en Disseny Arquitectònic d’Interiors, amb 125 places; el Grau en Informàtica Industrial i Robòtica, amb 75 places al campus de Vera i 50 en el d’Alcoi; el Grau en Enginyeria Física, amb 75 places; els dobles Graus en Enginyeria de Tecnologies i Serveis de Telecomunicació + Matemàtiques; i en Enginyeria Civil + Matemàtiques, tots dos amb 15 places, i el Doble Grau en Enginyeria Agroalimentària i del Medi rural + Ciència i Tecnologia dels Aliments, amb 20.

MÀSTERS UNIVERSITARIS
En el curs 2021-2022, la UPV oferirà, a més, 3.287 places de màster, la qual cosa suposa un augment de 146 places respecte al curs anterior. Es preveu impartir, prèvia verificació per part de la ANECA, el nou Màster Universitari en Mecànica de Fluids Computacional i també Màsters Universitaris Erasmus Mundus en Ondas, Acústica, Vibracions, Enginyeria i So; i en Enginyeria Tèxtil i en Millora Genètica Vegetal.

Els Erasmus Mundus són prestigiosos postgraus internacionals del programa Erasmus + de la Unió Europea, que concedeixen importants beques als millors estudiants que presenten les seues candidatures. Aquesta oferta s’uneix al MU Erasmus Mundus en Sanitat Vegetal en Agricultura Sostenible que ja s’està impartint.

Send this to a friend