El Campus ofereix més de 800 places per a nous alumnes

La UPV inicia la campanya de matriculació i en el cas d'Alcoy oferta el nou grau de robòtica

El Campus ofereix més de 800 places per a nous alumnes
El director Pau Bernabeu i Marga Cabrera, de l’àrea de Comunicació.

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha presentat aquesta setmana la seua campanya de matriculació. La principal novetat per al curs 2022/2023 serà la incorporació del grau en Informàtica Industrial i Robòtica, una titulació molt demandada per les empreses de l’entorn.  El Campus d’Alcoi oferirà més de 800 places per a alumnes de nou ingrés, entre graus i dobles graus i màsters universitaris, suposant aquesta xifra al voltant d’un centenar més que l’any passat.
Durant la presentació de la campanya, el director Pau Bernabeu ha remarcat que titulacions impartides al Campus d’Alcoi de la UPV compten amb un gran índex d’ocupabilitat. “La formació al campus alcoià destaca per la seua qualitat i proximitat entre professorat i alumne –destaca– donant una formació quasi personalitzada”. A més d’aquesta proximitat, cal recordar que el campus compta amb l’aval del rànquing de Shanghái, que considera a la UPV la millor politècnica d’Espanya.
Bernabeu ha detallat que els títols amb més demanda, quant a graus, són el d’Enginyeria Mecànica, per al qual hi ha disponibles fins a 135 places de primer curs, juntament amb el d’Informàtica, que l’any passat va haver d’ampliar oferta en experimentar un gran creixement en el nombre de sol·licituds. De cara al pròxim curs, atés que aquesta especialitat s’ha desdoblegat amb la incorporació del grau de Robòtica –que comptarà amb 75 alumnes–, la direcció del Campus espera que s’equilibre la demanda.
‘UPV XXL per a un talent sense límits’ és el lema de la campanya impulsada per la UPV. Marga Cabrera, directora de Comunicació, ha animat a accedir a la web upvxxl.es i conéixer tota l’oferta de la UPV.
El termini per a la preinscripció en graus i dobles graus és del 22 de juny al 8 de juliol, i els resultats es faran públics a partir del 15 de juliol.
La campanya s’ha dissenyat per a donar cobertura al conjunt de la UPV a nivell nacional i també arribarà a Llatinoamèrica, ja que alguns màsters estan enfocats a l’alumnat d’aquests països. A nivell local, la campanya està tenint repercussió a través de diferents suports, com a ‘mupis’ a peu de carrer o premsa, i per descomptat, en format en línia i via xarxes socials.

Selectivitat els dies 7, 8 i 9
Entre els destinataris d’aquesta campanya es troben els i les joves que s’enfronten la setmana vinent a les Proves d’Accés a la Universitat, que tindran lloc els dies 7, 8 i 9 de juny. A Alcoi, els estudiants s’examinaran precisament al Campus de la UPV. Bernabeu ha informat que enguany es donaran cita al voltant de 500 alumnes aspirants.

Send this to a friend