El Carnestoltes converteix el Centre en un colorit i divertit escenari

El grup de dansa Al Azraq i el Carrusel aconsegueixen els premis en les categories d'adults i infantil

El Carnestoltes converteix el Centre en un colorit i divertit escenari
Un dels grups participants en el Carnestoltes d’Alcoi.

El Carnestoltes d’Alcoi 2023 ha convertit el centre de la ciutat en una animat escenari, en el qual gent de totes l’edats i personatges de tota mena han donat curs a la imaginació i la diversió. Ha sigut un dia fred, amb baixes temperatures, però amb àmplia presència de gent als carrers i moltes ganes de passar-ho bé. La música, els balls i ritmes, les coreografies i les originals disfresses han posat la resta.

L’organització preveia una participació d’unes 1.500 persones i, segurament, s’ha superat aquesta xifra en una desfilada que ha partit des de Sant Nicolauet i ha transcorregut per Sant Nicolau, plaça d’Espanya i Sant Llorenç per a acabar en una plaça de Dins, on ha continuat la festa, amb més música i més diversió aportada per una disco-móbil. En aquest lloc s’ha procedit a entregar els premis a les millors disfresses. En la categoria infantil el primer premi ha sigut per al Carrusel; el segon per a les Falleres Calaveres i el tercer per al grup d’Educació Viària. En adults s’ha imposat el grup de Dansa Al Azraq, seguit pels Moxos i la Panaderia gegant.

Els ballets, com és habitual han donat vistositat, ritme i aportat una àmplia participació a la desfilada, en el qual no han faltat les batucades, els temes propis del carnestoltes i la música tradicional de la dolçaina i el tabal. Un còctel, que unit a la varietat i originalitat de les disfresses, ha donat com a resultat una desfilada realment atractiva i divertida.

Send this to a friend