El cartell de Fátima Soto anuncia una imminent Setmana Santa

Ahir a la vesprada es va descobrir l'obra i també va tindre lloc el pregó de José Luis Ribes

El cartell de Fátima Soto anuncia
Acte de descobriment del cartell anunciador en la façana de la parròquia de Santa María. XAVI TEROL

Alcoi està a punt de viure la Setmana Santa en els pròximes dies. Així ho anuncia el cartell elaborat per Fátima Soto, que es va descobrir en la vesprada d’ahir en la façana de la parròquia de Santa María, al peu del campanar.

La inauguració de l’exposició ‘Escenes Bíbliques de la Santa Passió de Setmana Santa’ en aquesta mateixa parròquia va precedir al descobriment d’aquesta obra, sent el primer acte del guió que s’ha elaborat per a enguany.

Nombroses persones es van congregar als voltants de la plaça d’Espanya per a ser testimonis del moment en el qual es va donar a conéixer l’obra de Soto, sent aquesta la imatge principal de la Setmana Santa alcoiana.

PREGÓ DE JOSÉ LUIS RIBES
El següent protagonista de la vesprada va ser José Luis Ribes, encarregat del pregó a l’església de Sant Jordi, tot seguit també per un grup de persones, fervents seguidores dels actes de la Setmana Santa, tant els previs com els principals.

Des de hui se celebra el septenari de la Verge dels Dolores en la parròquia de San Mauro i San Francisco, cada dia a les 19 hores, fins al pròxim 31 d’abril.

Send this to a friend