El Casal Jove de Banyeres organitza un concurs fotogràfic

Demà a les 23h finalitzarà el recompte de vots i i se sabrà quines fotografies tenen més “me gusta”

El Casal Jove de Banyeres organitza un concurs fotogràfic
Una de les fotografies presentades sobre els objectius de desenvolupament sostenible

El Casal de la Joventut de Banyeres de Mariola ha organitzat un concurs fotogràfic per a celebrar, en una certa forma, la festa de carnestoltes.

Segons s’explica des d’aquest centre juvenil “es vol mantindre l’alegria que ofereixen els carnestoltes malgrat les circumstàncies excepcionals i adverses que estem vivint”, i vol fer-se contribuint a la consecució dels objectius de desenvolupament sostenible marcats en l’Agenda 2030, per la qual cosa les condicions per a participar en el concurs estaran lligades a la temàtica dels objectius de desenvolupament sostenible següents: producció i consumisc responsables i acció pel clima.

Ahir, dia 16 es van publicar les fotos rebudes en les xarxes socials de Facebook i Instagram de @Casalbanyeres i ja està obert el període de votacions. Demà, dia 18 de febrer, a les 23h finalitzarà el recompte de vots i se sabrà quines fotografies tenen més “me gusta” i, per tant, les guanyadores. El dia 21 es publicaran les guanyadores amb el nom dels seus autors.

Hi haurà una categoria juvenil, de 12 a 35 anys, amb dos premis de 50 euros a gastar en productes de botigues de roba, sabateria, etc., així com en material escolar; una altra infantil, de 3 a 11 anys, amb idèntics premis; i l’última per a adults, amb el mateix valor, per a celebrar un sopar o un menjar; tot això en establiments de Banyeres de Mariola.

Send this to a friend