El Castell de Cocentaina obri les seus portes per a celebrar una Jornada de Recreació Històrica

El Castell de Cocentaina obri les seus portes per a celebrar una Jornada de Recreació Històrica
Visitants a l’interior del castell

El Castell de Cocentaina va obrir les seues portes al públic per a celebrar la I Jornada de Recreació Històrica, una activitat pensada per a mostrar com era la vida al castell en 1276 i que va comportar la visita de quasi 500 persones al monument al llarg de tot el matí (de 10 a 14 h).

D’èxit rotund, així valoren des de la regidoria de Turisme la que va ser la I Jornada de Recreació Històrica al Castell celebrada el passat dia 5, un esdeveniment on cadascuna de les sales del castell va «recobrar vida» per a mostrar com era el Castell al segle XIII, explicant diferents aspectes de la societat, fent així un recorregut per a conèixer com era la religió, les armes, els costums i la societat medieval.

Ivan Jover, regidor de Turisme de Cocentaina, ha explicat que «aquesta jornada naix amb l’objectiu de difondre en clau didàctica i cultural un període decisiu per al nostre poble com va ser el segle XIII, introduint-nos a com va ser la vida al nostre castell. Una activitat molt atractiva que no ha estat mai vista a les nostres comarques i que ha tingut una rebuda verdaderament excepcional, el que ens motiva a continuar treballant en aquesta línia i a preparar noves edicions».

Send this to a friend