El CB Joventut, campió de la Lliga Valenciana de bàsquet en cadet i júnior

El CB Joventut es va alçar amb dos dels quatre títols als quals aspirava en les finals de la Lliga Valenciana 2021 en la seua edició d’Alacant, que van tindre per escenari el pavelló Mutualitat de Llevant. El conjunt alcoià va véncer en les categories cadet i júnior Autonòmic-Preferent i no va poder emportar-se la victòria en júnior Zonal i sènior Zonal.

En cadet masculí es va imposar 44-48 al V-74 Villena després d’una bona eixida a pista i aguantar l’estirada dels visitants en el tram final. Javi Bémez va ser designat MVP.

En júnior masculí Autonòmic-Preferent van derrotar 52-46 al Lavisane Benissa. Va ser una final tremendament igualada en la qual el CB Joventut va aprofitar les últimes possessions per a emportar-se el triomf. Jorge Cortés va ser MVP.

En canvi, el júnior masculí Zonal va caure 42-64 davant el Xocolates Clavileño CB La Vila. El quadre viler va saber rendibilitzar els deu punts d’avantatge amb els quals va arribar al descans.

En sènior masculí Zonal va perdre 54-45 enfront del Crevibasket, equip que va posar la directa cap a la victòria des del primer quart. Els altres campions van ser el Montemar, que va derrotar al Dénia Basket 59-75 en infantil masculí, i l’Hotels RH CB La Vila en sènior masculí Autonòmic-Preferent en imposar-se en la final al CB Elda Pedra Bateig per 77-50.