El CCJ trasllada les seues instal·lacions per obres des d’aquest dilluns

Primer l'atenció serà a l'Oficina de Turisme i a partir de mediats de juliol, en el Centre Comercial Alzamora

El CCJ trasllada les seues instal·lacions
Exteriors del Centre Cervantes Jove. ARXIU

La setmana vinent, el Centre Cervantes Jove (CCJ) traslladarà la seua oficina amb motiu de l’inici de les obres de rehabilitació i eficiència energètica, que duraran uns nou mesos. D’aquesta manera, l’atenció al públic per part del personal de la regidoria de Joventut es traslladarà de manera provisional a la primera planta de l’Oficina de Turisme, del 27 de juny a com a màxim el 15 de juliol.

A partir del 18 de juliol, la regidoria establirà les seues dependències en la primera planta del Centre Comercial Alzamora, on utilitzarà tres locals, tant per a les oficines com per a la resta de les activitats. Cal ressaltar que no podrà dur a terme activitats en la primera quinzena de juliol, no obstant això, ha preparat una programació especial del 18 al 31 de juliol que compensarà àmpliament aquesta circumstància. A més, enguany també oferirà activitats a l’agost.

Cal recordar que les obres de millora es divideixen en quatre blocs. El primer és de millora de l’eficiència energètica mitjançant la renovació de la fusteria exterior de les façanes de l’edifici, mentre que en una segona fase s’abordarà el problema de l’aïllament tèrmic. En el tercer bloc se substituirà l’actual caldera de gas per un nou sistema de climatització d’alta eficiència, i finalment, l’últim bloc planteja el reforç estructural de part del forjat de la planta primera.

El pressupost de l’obra és de quasi un milió d’euros, finançats al 50% per fons europeus, un 35% procedeix de la Generalitat, i el 15% restant correspon a l’Ajuntament.

Send this to a friend