El circuit municipal de BMX rep elogis durant la Copa d’Espanya

Fins a la nostra ciutat es van desplaçar més de 200 'riders' de tota la geografia nacional per a prendre part en l'última prova de la Copa d'Espanya d'aquesta disciplina olímpica.

El circuit municipal de BMX rep elogis durant la Copa d'Espanya
La competeició es va celebrar en el nou ciurcuit

Molts van ser els elogis que es va emportar el passat cap de setmana el circuit municipal de BMX situat en Trencacaps. Fins a la nostra ciutat es van desplaçar més de 200 ‘riders’ de tota la geografia nacional per a prendre part en l’última prova de la Copa d’Espanya d’aquesta disciplina olímpica.

Hi havia expectació per aquesta estrena i tots van coincidir en l’espectacularitat del traçat amb aqueixa rampa d’eixida amb 5 metres d’altura que és única al nostre país. Van ser quasi 300 carreres les que el nombrós públic present va poder gaudir al llarg de dos dies entre mànegues classificatòries, semifinals i finals.

L’espectacle va arribar amb les categories superiors en les quals es van poder veure salts de fins a 9 metres. Del Club BMX Alcoi van prendre part un total de 22 corredors, molts dels quals van aconseguir pujar al podi. Aquest cap de setmana disputen a Sant Vicent del Raspeig el Campionat de la Comunitat Valenciana.

Send this to a friend