El CLIA renova la major part dels seus membres

En total compta amb 43 membres i 39 són de nova incorporació

El CLIA es renova
El nou CLIA es va constituir divendres passat en el CCJ.

L’òrgan participatiu de la ciutat que dóna veu a la joventut i infància alcoiana ha renovat els seus membres i després d’intenses setmanes de campanya i votacions, els triats van prendre possessió, divendres passat, en l’edifici del Centre Cervantes Jove (CCJ). Des del govern destaquen que la població en edat infantil i adolescent suposa el 20% de la població alcoiana, per la qual cosa “cal escoltar i donar veu a les seues necessitats, sobretot, si es té en compte que ells no són només el futur d’Alcoi sinó que són, també, el present de la ciutat”, assenyalen.

La regidora d’Infància i Adolescència, Aranza de Gràcia, va ser present per a donar la benvinguda als nous membres del CLIA i animar-los a proposar i participar, amb la intenció de “fer un Alcoi millor, una ciutat per a totes i tots independentment de la seua edat”. També va agrair l’esforç dels quatre membres que segueixen en el Consell al cap d’un any en el qual han hagut de realitzar la major part de les reunions via telemàtica.

En la reunió eren presents tant els nous membres com les seues famílies, perquè així també conegueren què era i què es fa en el CLIA, així com la importància que aquest òrgan té per a la ciutat. Durant la vesprada van participar en una dinàmica, on d’una banda els xiquets i xiquetes i per una altra les persones adultes, van donar a conéixer la seua visió de la ciutat, demostrant que “la mirada de la infància és única, diferent a la dels adults i molt important”, remarquen des de la regidoria.

Amb aquesta renovació, el Consell inicia una nova etapa després de la seua constitució, al novembre de 2017, i la seua primera renovació en 2019, per tant aquest és el tercer CLIA. En total compta amb 39 consellers i conselleres de nova incorporació a més de quatre, Diego, Iris, Saray i Guillermo, que continuen formant part donant així continuïtat al treball i a les propostes. Hi ha una representació de tots els centres educatius d’Alcoi, de Primària, Educació Especial Tomás Llácer i instituts, al costat d’una representació del Centre de Menors El Teix.

Send this to a friend