El Club Tennis Mesa Alcoi es prepara per al sofriment

El Club Tenis Mesa Alcoy se prepara para el sufrimiento

Si ja en una categoria cada vegada més professionalitzada com la Primera Divisió de tennis taula era una proesa la permanència per a una plantilla totalment amateur com la del Club Tennis Mesa Alcoi, en la qual històricament ningú cobra i amb solament jugadors locals, la pròxima temporada adquirirà tints d’autèntica heroïcitat el conservar una categoria que és considerada com el tercer escaló d’aquest esport a nivell estatal després de la pèrdua del seu millor jugador i principal baluard en les últimes campanyes, Pablo Bernabéu, militar de professió, que per qüestions laborals ha traslladat la seua residència fins a Lleó.

Retorn d’Alfredo Gisbert
La seua marxa de l’equip suposarà el retrobament amb la competició d’Alfredo Gisbert Iborra, fins ara entrenador de l’equip, que als seus 60 anys i amb una àmplia experiència en aquest esport, aparcarà el paper de apagafocs en cas d’emergència que exercia en els últims temps per a convertir-se en el tercer jugador de l’equip acompanyant al seu fill Alfredo Gisbert Molina i Arnau Ferrer.
Malgrat la seua edat, Gisbert Iborra encara segueix en bona forma com va demostrar aquest passat cap de setmana a Linares, localitat que va acollir el Nacional de Seleccions Territorials de l’Associació de Jugadors Veterans, campionat que va guanyar formant part de la Selecció Valenciana després de derrotar en semifinals a Andalusia i en la final a Catalunya, tradicionalment les dos territorials més potents del país.

Retrobament de dos històrics
Alfredo Gisbert va formar tàndem amb un vell conegut, el nigerià Titus Omotara, en l’actualitat ciutadà espanyol, que va arribar al nostre país en 1988 després del seu fitxatge pel *CTM Alcoi amb el cartell de ser un dels millors jugadors africans per a afermar la permanència en Divisió d’Honor. Des de 1991 no havien tornat a jugar junts i el feliç retrobament va tindre lloc el passat cap de setmana a Linares. En el podi van tributar un homenatge al seu amic Amadeo Pla, de Xàtiva, mort mesos arrere d’un infart mentre jugava.

Nova temporada
El punt d’arrancada de la nova temporada serà el pròxim dia 17 a casa de l’Universitat Politècnica de Cartagena. El CTM Alcoi figura en un subgrup al costat de l’Aqadem.com de Linares, TM Roquetas, Mazarrón TM i Totana TM. Després de la fase de grups, es donarà pas als encreuaments per a decidir els ascensos i els descensos. El CTM Alcoi, a més de l’equip de Primera Nacional, comptarà amb una segona formació en Segona Nacional, a més d’un tercer equip en Tercera Nacional o Superautonómica i dues més en Segona Autonòmica. En l’etapa formativa, la seua Escola compta amb dotze xavals entre 11 i 15 anys que entrenen dues vegades per setmana als ordes d’Alfredo Gisbert, que al seu torn és el president de l’entitat.

Send this to a friend