El Collao comptarà amb vídeo marcador gràcies als pressupostos participatius

És un dels quatre projectes més votats juntament amb la construcció d'una pista de patinatge artístic

El Collao comptarà amb vídeo marcador
El camp disposa en l’actualitat d’un marcador electrònic. ALDEMAR

La ciutadania ha volgut que el camp municipal del Collao compte amb un marcador esportiu d’acord amb la nova categoria que ocupa el CD Alcoyano. Es tracta de la proposta més votada de les presentades als pressupostos participatius de 2022, que s’han resolt recentment després del corresponent període de votacions.

Un total de 671 vots ha rebut aquest projecte, sent el que major suport té juntament amb altres tres, en el capítol d’inversió dels pressupostos participatius. La instal·lació d’un ascensor en el centre de majors d’Oliver s’ha convertit en el segon més votat (611), seguit de la construcció o adequació d’una pista esportiva per a la pràctica de patinatge artístic i hoquei –en un lloc encara per determinar– (590 vots), i també ha tirat avant la reparació dels túnels de la Via Verda, que inclou el condicionament i pintat d’aquests.

Mentrestant, en l’apartat de despesa corrent, es duran a terme les quatre iniciatives amb més acceptació per part dels votants: una proposta d’oci alternatiu dirigida als més joves, un conjunt d’activitats/tallers contra l’ansietat i l’stress diari denominat ‘FUNtastic House’; la posada en marxa d’un servei gratuït d’atenció sobre sexualitat juvenil, i finalment, la instal·lació de retrats amb codis QR en el casc antic, on els protagonistes narraran el seu testimoni a partir de vivències íntimes en eixe enclavament.

La dotació econòmica dels pressupostos participatius es manté un any més, 400.000 euros (320.000 per a inversió i la resta, per a despesa corrent), i quant a la participació, que ha sigut del 7’6% –3.955 vots– s’ha incrementat respecte a l’any passat. A més, en només tres edicions ha crescut en més de cinc punts –2,4% en 2019–, amb el que la valoració per part de la regidoria de Democràcia Participativa és molt positiva, tal com ha comentat l’edil Teresa Sanjuán.

Send this to a friend