El Collao es queda fora de les restriccions de públic en recintes esportius

El Collao queda fora de les restriccions en tindre una capacitat de 4.700 persones

El Collao es queda fora de les restriccions de públic en recintes esportius
Espectadors en el Collao, en un partit recient. ARXIU

L’Alcoyano per fi ha pogut respirar tranquil després de tres dies d’incertesa i dimecres que ve podrà celebrar-se l’eliminatòria copera enfront del Reial Madrid sense cap restricció d’aforament en el camp del Collao.

La Generalitat Valenciana ha publicat en el Diari Oficial les mesures relatives a esdeveniments esportius multitudinaris, considerant tot aquell que se celebre en espai o recinte amb capacitat a partir de 5.000 persones.

Amb aquesta nova normativa, que entrarà en funcionament a partir de demà 1 de gener, el Collao queda fora d’aquestes restriccions en tindre una capacitat de 4.700 persones, per la qual cosa tots aquells aficionats que han adquirit una localitat per a l’eliminatòria copera del pròxim dimecres enfront del Reial Madrid podran ocupar el lloc dins del camp que correspon a la seua entrada sense cap mena de problema.

Finalitza així, tres dies de molta incertesa tant per al club com per als aficionats, en les quals fins i tot es va valorar la possibilitat de col·locar una graderia supletòria amb capacitat de 400 espectadors.

Send this to a friend