El Collao vol ser una olla a pressió

El Collao vol ser una olla a pressió
Aspecte que presentava el Collao enfront de l’Athletic B.

L’objectiu és superar els 3.000 espectadors. En els prolegòmens, la capitania mora ofereix bunyols i xocolate als aficionats

El Collao ha de tornar a ser una olla a pressió i que les seues graderies recuperen aqueixa aroma a camp únic que tant incomoda als rivals per la pressió que exerceix l’aficionat del Deportivo. No és que aquest simbolisme tan característic s’haja perdut, però sí que fa l’efecte que ha vingut minvant en els últims temps, en part també per l’erràtica dinàmica de l’equip a casa.
És moment d’alçar de nou la veu ara que la competició entra en la seua fase decisiva. Resten dotze partits, sis dels quals es jugaran en el Collao. A ningú escapa que la permanència, l’objectiu que té als de Vicente *Parras amb l’aigua al coll des que va començar la segona volta, passa ineludiblement pel que l’Alcoià siga capaç de fer a casa.

Sis finals a casa
SD Logroñés, Amorebieta, Cornellà, La Nucia, Real Unió i Murcia, el 21 de maig en el comiat com a local, seran els equips que desfilaran pel Collao en les pròximes setmanes.
Una bretxa a la qual s’ha sumat perillosament les reticències del club a baixar al fang i implicar-se amb fer aqueix pas al capdavant per a evitar la deriva esportiva d’un equip que més que mai se sentia només davant el perill.
Ha sigut finalment la pressió exercida des de fora la que, ara sí, ha portat al club a haver de prendre part, arromangar-se i posar en marxa tota la maquinaria de mobilitzar al soci en les sis finals que li esperen als de Vicente Parras d’ací a final de temporada.
La primera decisió va ser reunir-se el dilluns amb representants de les penyes. L’endemà es donava a conéixer la promoció per a tractar d’omplir demà (12 hores) el Collao.
El repte no serà fàcil. Sabut és que els partits el diumenge al matí no solen agradar a l’aficionat blanc-i-blau. A més és 19 de març i Dia del Pare. Aprofitant la festivitat i per a donar ambient al xoc, el capità moro de la filà Ligeros Salvador Micó, obsequiarà amb xocolate i bunyols als assistents. Serà en el pàrquing de Gol A.
No obstant això, la reacció va ser immediata. Quasi al mateix temps que el dimarts es penjava les condicions de la promoció arribaven els primers abonats a les oficines a retirar les dues invitacions per a presenciar el partit enfront de la SD Logroñés. I a la vesprada, les primeres cues, algunes amb fins a mitja hora d’espera.
En el primer dia i mig van ser més de 300 socis els que havien retirat les dues invitacions, quedant per davant un altre dia i mig més fins que ahir a les huit es van tancar les oficines del club. L’objectiu és superar àmpliament els 2.000 espectadors i acostar-se i fins i tot superar la xifra dels 3.000. Per a l’última quantitat només va haver-hi un acostament contra el Barça Atlètic i enfront del Eldense, amb molta afició desplaçada des d’Elda.

Send this to a friend