El col·lectiu LGTBI d’Alcoi denúncia un atac homòfob en la seua seu

Ponts d'Igualtat proposa la creació d'una taula municipal per a la prevenció dels delictes d'odi

Ponts d'Igualtat denúncia un atac homòfob
Imatges facilitades per Ponts d’Igualtat on es mostra l’atac que denuncien.

El col·lectiu LGTBI d’Alcoi Ponts d´Igualtat ha denunciat un atac homòfob en la seu de l’agrupació, situada al carrer Escola 9. Segons informen, en la matinada del dilluns es va cremar la bandera LGTBI que estava penjada en l’edifici on es troba l’oficina, alhora que van aparéixer uns cartells sota el nom de Partit Nacional Demòcrata enllaçant a una web amb «tints d’ultradreta», remarquen.

El president de Ponts d’Igualtat, Aitor Pla, declara que «portem mesos alertant de l’increment de missatges d’odi cap al col·lectiu LGTBI a la nostra ciutat i, molt al nostre pesar, ha ocorregut un atac cap a la nostra seu. Hem de reflexionar i fer un cordó sanitari a missatges que es fomenten des de la ultradreta”.

Pla finalitza realitzant una crida a la ciutadania alcoiana i llançant una proposta dirigida a l’Ajuntament: “És moment de reaccionar i no mirar cap a un altre costat, tal com s’intenta fer en moltes ocasions, és per això que tornarem a exigir que es cree una taula de treball municipal per a posar les eines necessàries per a previndre els delictes d’odi a Alcoi”.

Send this to a friend