El concessionari Renault-Dacia passa a formar part del grup Japemasa

Després de l'adquisició dels concessionaris d'Automòbils Gomis S.A, el Grup Japemasa es constitueix com una de les majors xarxes de concessionaris Renault i Dacia d'Espanya

El concessionari Renault-*Dacia passa a formar part del grup Japemasa
El concessionari Renault-Dacia passa a formar part del grup Japemasa

El concessionari d’Automòbils Gomis SA de les marques Renault i Dacia a Alcoi, així com els de les localitats d’Alacant, Sant Vicent del Raspeig, Petrer i Finestrat passen a formar part del grup andalús Japemasa, posicionant-se així com el nou distribuïdor oficial de les marques en aquestes comarques.
Després de l’adquisició dels concessionaris de Gomis, Japemasa es constitueix com una de les majors xarxes de concessionaris Renault i Dacia d’Espanya. Nomenat com a Millor Concessionari Renault d’Espanya a través de la certificació Europe Dealer 2020, el Grup Japemasa desplega cinc concessionaris Renault i Dacia en les localitats de Motril, Granada, Jaén, Linares i Andújar, convertint-se així en el principal referent d’aquestes marques en el sud del país.
L’expansió empresarial de Grup  s’emmarca en un context caracteritzat per la concentració de grans grups de concessionaris. L’acord empresarial aconseguit per l’organització manté la gestió i l’equip professional de les cinc instal·lacions Renault i Dacia de la província d’Alacant conformades per més de 120 professionals que, des de 1986, han convertit al concessionari en referent de les seues corresponents àrees territorials.
Gerardo Pérez Giménez, CEO de Grup Japemasa i president de Faconauto (patronal que integra les associacions de concessionaris oficials de les marques automobilístiques, vehicles industrials i de maquinària agrícola que operen en el mercat espanyol), afirma que “L’objectiu de grup és convertir-se en actor principal del sector. En aquest sentit, l’adquisició del grup de concessionaris d’Automòbils Gomis suposa un vertader repte per a la nostra organització que afrontem amb gran il·lusió i ens assegura una forta presència empresarial en tres províncies espanyoles “.

 

Send this to a friend