El congrés de la Fira s’amplia a emprenedors i universitat

La cita s'avança a aquest mes i tindrà lloc entre el 21 i el 23 de març

El congrés de la Fira s'amplia
El congrés es va presentar dies arrere a l’Ajuntament de Cocentaina. *FTS

Cocentaina ha iniciat ja el calendari de la Fira de Tots Sants del 2023, un esdeveniment que tindrà lloc enguany entre l’1 i el 5 del pròxim mes de novembre. No obstant això, abans de la celebració del certamen, es duran a terme cites destacades com el congrés anual i aquesta última convocatòria canvia de dates per a passar a desenvolupar-se del 21 al 23 d’aquest mes de març.

La principal novetat del citat congrés radica en el fet que amplia el seu espectre per a obrir-se a emprenedors o a l’àmbit universitari sense deixar de costat els expositors que participen en la centenària Fira “és una tercera edició en la qual ja es consolida de manera clara els diferents sectors interessats a millorar i aprendre sobre l’organització d’un esdeveniment com la Fira de Cocentaina. Va nàixer fa tres anys, en plena pandèmia i a demanda dels propis expositors que veien necessari un espai on aprendre a fer més atractiu l’esdeveniment i poder intercanviar experiència fora dels propis dies de Fira”, explica l’edil Eugenia Miguel durant la presentació.

En el congrés d’enguany es comptarà amb experts com Rubén Montesinos, per a abordar qüestions de marca personal, o Isidro Fernández que parlarà de robòtica i intel·ligència artificial. També Miriam Agulló aprofundirà en el màrqueting de la Fira de Tots Sants i César Vilaplana aportarà la seua experiència en el disseny, així com creació d’estands.

Finalment, s’aprofundirà en l’organització de la Fira 2023, i en els reptes que afronta el certamen contestà en matèria d’innovació, sostenibilitat o inclusió “resulta important poder destemporalitzar la Fira, que tinga presència i recorregut tot l’any i no únicament els dies de l’esdeveniment.

D’altra banda, les institucions públiques tenim la responsabilitat de treballar cap a l’obtenció de fires innovadores, justes i respectuoses amb el medi ambient”; remarcava l’alcaldessa del municipi; Mireia Estepa. Els interessats a participar en l’III Congrés de la Fira de Tots Sants ja poden formalitzar la inscripció en la pàgina web www.firadecocentaina.org.

Send this to a friend