El Contestano torna a la Regional Preferent

Ho ha aconseguit en casa del campió l'Ontinyent 1931 al qual va derrotar per 1-3

Els jugadors del Contestano celebren l’ascens.

El Contestano tornarà a trepitjar la pròxima temporada els camps de la Regional Preferent després de certificar el retorn a aquesta categoria mancant una jornada per a la conclusió del play-off d’ascens. Els de Javi*Montava van aconseguir véncer 1-3 a casa de l’Ontinyent 1931, que una setmana abans, a la nostra ciutat i vencent al CF Ciutat Alcoi, havien aconseguit l’ascens com a campions.

L’Ontinyent de Roberto Bas es va avançar en el marcador de penal en el primer quart d’hora, poc després va vindre la igualada de Diego Vicedo per a en la segona meitat el partit anar caient a poc a poc del bàndol *rojillo, primer amb el segon de Diego Vicedo i cinc minuts després, Javi García anotar el definitiu 1-3 que retornava al Contestà a la Regional Preferent dues temporades després del seu descens.