El Coro Encanto de Griñón, guanyador indiscutible del Certamen Coral Fira de Tots Sants

El cor madrileny es va emportar el Primer Premi i també el premi del Públic

El Coro Encanto de Griñón, guanyador indiscutible del Certamen Coral Fira de Tots Sants
Imatge del cor vencedor, durant la seua actuació en el concurs.

La 43a edició del reconegut Certamen Coral Fira de Tots Sants, celebrada dissabte passat, en el Centre Cultural el Teular de Cocentaina, va concloure amb el Coro Encanto de Griñón (Madrid) com a guanyador indiscutible. L’esdeveniment es va destacar una vegada més com una plataforma d’excel·lència per a la música coral en tot l’Estat espanyol.

El Coro Encanto, amb la seua actuació magistral, es va fer mereixedor del primer premi, atorgat pel Certamen Coral Fira de Tots Sants, amb una dotació econòmica de 3.000 euros. A més, les persones assistents a l’esdeveniment van coincidir també en atorgar al cor madrileny el Premi del Públic, amb una quantitat addicional de 600 euros, a través d’una votació popular.

La competició també va reconéixer merescudament als altres talentosos cors que van participar en aquesta 43a edició. El Cor de Cambra Amalthea de València va quedar en segona posició, amb un premi de 1.800 euros, i la Coral Jove del Conservatori de Sant Cugat, de Sant Cugat del Vallès, va obtindre el tercer premi, valorat en 1.200 euros. Per part seua, la directora del Cor de Cambra Amalthea, Marta Mármol, va ser distingida amb el premi a la Millor Direcció.

El Coro Encanto de Griñón, en aconseguir el primer premi en aquest prestigiós certamen, va assegurar la seua participació en esdeveniments futurs de gran rellevància. Això inclou una plaça en el VI Premi FIRACOR de 2025 i en el Gran Premi Nacional de Canto Coral de 2024, programat per a dur-se a terme a Ejea de los Caballeros (Saragossa), consolidant així la seua posició com un dels cors més destacats d’Espanya.

La gala va estar amenitzada i conduïda per la periodista Rosa Porta, que a més d’exercir de presentadora, també va oferir a les persones assistents uns moments musicals acompanyada de la seua formació Fun Jazz Project durant la deliberació del jurat.

Send this to a friend