El corredor local va tindre la seua festa en la FESCAM

Es va homenatjar a David Alcaraz, mort fa uns mesos

El corredor local va tindre la seua festa
Foto de família amb els premiats de la nit. AJUNTAMENT D’ALCOI

L’esport local continua recuperant la normalitat amb passes de gegant i un dels símptomes va ser la festa que es va celebrar en la vesprada del divendres, amb motiu de la Fescam, que dos anys després va tornar a homenatjar els corredors amateur locals. Un col·lectiu que no deixa de créixer i ja són onze els clubs a la ciutat. En l’acte celebrat en l’Àgora, es va reconéixer a un component de cadascuna d’eixes entitats.

Són els propis clubs els qui fan la proposta i en l’elecció no es tenen en compte només els mèrits esportius, altres valors com puguen ser l’esforç o la companyonia, així com tot el treball que realitzen al llarg de l’any.

En aquesta edició, els homenatjats van ser: Mari Carmen Corbí (Aper), Juan M. López (Club Atletisme Alcoi), María Doménech (226ers Enurance School), Ana Alberto (Runners), Mariola Doménech (Trialcoy Club Triatló), Alexandre Mora (Centre Excursionista Alcoi), Rubén Torregrosa (Grup Excursionista Ratot), Bruno Mata (Onsen Runners) i Toni Cortés (Rubike Alcoi).

Esment especial va tindre el record que es va fer a David Alcaraz a títol pòstum, mort fa uns mesos per Covid, pertanyent al Poc a Poc. Es va aprofitar l’acte per a presentar als corredors el projecte Cursalcoi, la nova lliga local per a corredors populars que agrupa les onze carreres que se celebren a la nostra ciutat. La primera prova puntuable serà la Licitada a la Font Roja a celebrar el pròxim 13 de març.

També es van entregar les agendes del corredor on apareixen totes les carreres que configuren el projecte Cursalcoi La Lliga.

Send this to a friend