El cuer trau els colors al Deportivo

Segona derrota consecutiva d'un Alcoyano que encaixa tres gols en la primera part i acaba amb deu

L’Alcoià suma dues derrotes consecutives. Foto: UD Levante

Un altre filial, nou problema per al Deportivo. A diferència del Vila-real B, el At. Llevant era el cuer i calia buscar per a trobar la seua última victòria. Segona derrota consecutiva d’un Alcoyano que perd el magnífic matalàs de punts que gaudia fa dues jornades i li aboca a haver de remar molt en les quatre jornades que resten.
Més que el 3-1 encaixat aquest matí a la Ciutat Esportiva de Buñol, ha fet mal la imatge donada pels de Vicente Parras, que han encaixat tres gols en la primera part i han jugat l’última mitja hora amb un menys per expulsió de Raúl González. Només al final, amb el partit decidit, Jona ha acurtat diferències i ha posat una mica d’emoció als últims minuts.
La fiabilitat que tantes alegries estava donant al Deportivo aquesta temporada ha saltat per l’aire en la primera part. Un Alcoyano irrecognoscible, amb bitllet d’anada però no de tornada, s’ha vist desbordat per un efectiu At. Llevant que ha creat el pànic cada vegada que s’ha acostat als dominis de José Juan.

Dos avisos seguits
Res més començar, primera garrotada. Als huit minuts el central Diana s’encarregava d’obrir el marcador i posar el 1-0 en el lluminós. Un avís que no va ser pres com a tal, ja que huit minuts més tard, amb el Deportivo tractant de forçar la màquina en atac a la recerca de la igualada, arribava el segon obra de Sevikyan, aquest gol va fer molt més mal, deixant als blanc-i-blaus en una situació molt compromesa.
L’Alcoià atacava i atacava enfront d’un rival que no parava d’acumular jugadors i alçar un mur davant de *Picón. Alberto Rubio va tindre una bona ocasió, Jony Ñíguez va provar els reflexos del meta granota, però arrere els blanc-i-blaus feien aigua cada vegada que el At. Llevant es projectava en atac, venint així el tercer, en una altra contra, culminada per Ferni en el 36.
Fins i tot va poder arribar un quart però José Juan va posar molt bé la mà a tret de Soberón. A  dos del descans, l’Alcoyano es quedava sense Juli per lesió i li substituïa Mourad. Amb tota la segona per davant, s’esperava una altra actitud del Deportivo, que encara s’ha complicat més l’existència en quedar-se amb deu per expulsió de Raúl González després de veure la roja directa.
Amb aquest panorama, Vicente Parras ha buscat un impossible amb quatre canvis d’una tacada, donant entrada a José Solbes, Antón, Diakité i Jorge Moltó per Jordán, Primi, Jony Ñíguez i Juanan, però deixant sense jugar a Omar Ramos, fitxatge estrela en el mercat hivernal. Res de res perquè Soberón ha gaudit d’una altra bona oportunitat a la qual José Juan ha respost amb una bona parada.

Emoció al final
El gol de Jona a deu minuts del final, a més de servir perquè la derrota no fóra tan inflada ha posat emoció als últims minuts, però poc més. Inesperada garrotada per a un Deportivo que suma dues derrotes consecutives i que diumenge que ve a casa, partit que es jugarà a les 16,30 de la vesprada, té una final contra La Nucia. Els blanc-i-blaus segueixen segons però podria perdre aquesta plaça i caure a la tercera posició si el Vila-real B guanya aquesta vesprada a casa l’Atzeneta.

Fitxa tècnica:

At. Llevant: Picón, Peña, Diana, Pablo ïñiguez, Toni Herrero, Sevikyan, Blesa, Carvajal (67′ Álex Cerdá), Ferni (88′ Euse), Raúl Alcaina i Soberón (68′ Sergio)

Alcoyano: José Juan, Jordán (63′ Solbes), Raúl González, Primi (63′ Antón), Pablo Carbonell, Alberto Rubio, Jony Ñíguez (63′ Diakité), Juanan (63′ Jorge Moltó), Juli (43′ Mourad), Raíllo i Jona.

Arbitre: Ruiz Esquinas (Aragonés). Va amonestar al local Ferni i als visitants Juanan, Primi, Pablo Carbonell i Antón. Va expulsar en el minut 58 al visitant Raúl González amb targeta roja directa

Els gols:

1-0 (min. 8) Diana. 2-0 (min. 16) Sevikyan. 3-0 (min. 36) Ferni. 3-1 (min. 80) Jona.