El departament de Salut registra 375 nous positius en tres dies

La incidència en l'àrea, segons l'última actualització, és de 958

El departament de Salut registra 375 nous positius en tres dies
La incidència a Alcoi supera els 1.000 casos per cada 100.000 habitants. | ARXIU

Entre el 19 i el 22 de desembre –que és el dia a què fa al·lusió l’última actualització de Sanitat de dades de Covid-19, realitzada ahir– el departament de Salut d’Alcoi ha registrat 375 nous positius, havent-hi 211 casos actius més, amb el que, actualment, hi ha 1.311 actius en tota la zona i una incidència de 958.

Dels 32 municipis de l’àrea de Salut, hi ha casos de Covid en 19 d’ells, i la gran majoria estan en risc extrem de contagi, superant els 250 casos d’incidència.

En el cas d’Alcoi, Banyeres i Muro, la incidència ja supera els 1.000 casos per cada 100.000 habitants.

A Alcoi hi ha 692 actius, és a dir, 100 més que en l’actualització del dimarts. I és que, excepte a Onil, on hi ha 3 actius menys, en totes les localitats del departament la incidència ha augmentat de forma generalitzada.

AMPLIACIÓ PASSAPORT COVID
D’altra banda, ja està en vigor l’ampliació i pròrroga del passaport Covid en la Comunitat Valenciana –autoritzada prèviament pel TSJCV–, per la qual cosa, aquesta certificació és obligatòria en tota l’hostaleria, independentment de l’aforament, a més d’en cinemes o gimnasos, entre altres establiments, després que aquesta disposició s’haja publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, i que pot consultar al complet ací.

Assenyalar que, de moment, aquesta mesura estarà en vigor fins al 31 de gener de 2022.

MÀSCARA EN EXTERIORS
En aquest sentit, el Govern d’Espanya ja ha publicat en el Boletín Oficial del Estado (BOE) el decret pel qual l’ús de la màscara torna a ser obligatori en exteriors, encara que amb unes certes excepcions, com la pràctica d’esport o quan es puga guardar la distància de 1,5 metres –amb altres persones que no siguen convivents– en la naturalesa..

Send this to a friend