El departament suma un nou mort per coronavirus

La incidència segueix en descens però el risc encara es manté alt

Cocentaina està en risc alt amb una incidència de 234
Panoràmica de Cocentaina, on hi ha 27 casos actius de Covid-19.

La incidència de la Covid en el departament sanitari d’Alcoi continua caient i ja són quatre les setmanes consecutives disminuint, la qual cosa no lleva que es detecten nous casos. L’última actualització (d’ahir) llança 84 positius més des del diumenge i a més una nova defunció a Cocentaina. Amb aquest decés ja són 418 morts per coronavirus en l’àrea de salut des que va començar la pandèmia.

Respecte a la taxa per cada 100.000 habitants, se situa en aquests moments en 256,74, cosa que significa que aquestes comarques es mantenen en un alt risc d’incidència. Quant a la pressió hospitalària, Ràdio Alcoi va informar aquest divendres que hi ha set persones ingressades i dues en l’UCI.

Mesures en actes populars
En un altre ordre de coses, Sanitat va anunciar ahir que es podran realitzar actes populars sota estrictes mesures de seguretat sanitària: serà obligatori l’ús de la màscara en tot moment, fins i tot a l’aire lliure, i no es podran realitzar revetles, discomòbils, karaokes i similars. Al marge d’aquesta modificació, es mantenen totes les mesures vigents aprovades a meitat d’agost.

Send this to a friend