El Deportivo s’acomiada aquest dissabte amb un onze inèdit

Enfront del Nàstic tindrà les baixes per sanció de Primi i Moyita

El Deportivo s'acomiada aquest dissabte
Imatge de l’últim partit en el Collao. QUIQUE REIG

Del pesar, d’aficionats abandonant el Collao amb cara de resignació i no volent imaginar l’infern que li esperava aquest dissabte a casa del Nàstic, a l’eufòria total, a celebrar en gran amb els pocs aficionats que quedaven en el camp, mentre que fora la circulació estava detinguda per l’embós de cotxes volent tornar a casa.

El sofriment de l’Alcoyano es va prolongar fins a l’últim moment, una cosa amb la qual ha hagut de conviure tota la temporada. Per fi aquest dissabte en el Nou Estadi de Tarragona, en el comiat de la competició, els de Vicente Parras podran prendre’s un partit relaxat amb la salvació ja en la butxaca. El Nàstic s’està jugant el bitllet per a la Copa del Rei.

“L’única cosa que no volíem era anar a Tarragona a haver de jugar-nos-la, per sort hem aconseguit la permanència”, explicava el dijous Juanan, qui reconeixia que, de les tres temporades que porta en l’Alcoyano, aquesta ha sigut “la més dura amb diferència. Hem estat en el filferro moltes jornades, jugant partits des de març que eren finals i o guanyaves sí o sí o tot es complicava molt. L’equip mereix gaudir d’un partit així”, apuntava en referència a la visita de hui.

Una trobada en el qual Vicente Parras ja ha anunciat que donarà minuts a jugadors que s’han prodigat menys en l’onze, cas del meta Tomaz, Lobato, Akono o Rubio. L’Alcoyano tindrà les baixes per sanció de Primi i Moyita. Per cert, el sevillà ha sigut castigat amb quatre partits per la seua roja davant el Múrcia. També serà reservat Juanan per a evitar que no veja la cinquena groga i haja de complir cicle en el primer partit de la pròxima temporada.

Send this to a friend