El Deportivo té un preocupant problema a pilota parada

El San Fernando aprofundeix en un problema que arrossega d'anteriors partits i els de Vicente Parras cedeixen la primera derrota a casa

Un instant del partit d’aquesta vesprada disputat en el Collao. | ALDEMAR

Inesperada garrotada per al Deportivo que en dues jornades ha tirat per la borda el seu excel·lent primer mes de competició. El San Fernando ha aconseguit aprofundir en el preocupant problema que tenen els de Vicente Parras a pilota parada. De nou una altra acció en l’estratègia li ha costat cedir el primer gol i posteriorment la primera derrota de la temporada en el Collao després de caure 0-2. Amb els blanc-i-blaus bolcats en els últims minuts, Mourad ha tingut l’empat i en la següent acció Francis Ferrón ha posat la punta al xoc.

Res feia presagiar semblant final de partit en els primers minuts en els quals, després d’una arrancada elèctrica, el Deportivo ha ficat en la seua àrea al San Fernando. No va tardar a aparéixer la primera ocasió clara per als blanc-i-blaus, signada per Dani Vega als sis minuts, el tret ras dels quals ho ha acabat resolent el meta Perales amb la seua estirada.

La rèplica andalusa va arribar dos minuts després, Dopi intenta sorprendre des del vèrtex de l’àrea però el seu tret marxa per damunt del travesser. Després d’aqueixa efervescència inicial, les forces es van equilibrar i el xoc va entrar en una fase en la qual cap dels dos equips aconseguia imposar el seu criteri i els acostaments a les dues àrees van començar a escassejar.

Va caldre esperar fins al 34 per a veure la millor ocasió blanc-i-blava del primer temps. Juli ha tret des de la cantonada, la pilota ha anat fins a l’àrea xicoteta i allí entre un núvol de jugadors ha aparegut Fran Miranda per a cabotejar per damunt del travesser. La primera part ha acabat amb una altra aproximació blanc-i-blava, Juli ha buscat sorprendre a Perales amb un tret al primer pal i el meta andalús ha acabat per ficar la mà per a desviar a córner.

PITXER D’AIGUA FREDA
La segona part ha començat com la primera, amb el Deportivo espentant en l’àrea rival amb més entusiasme que encerte. Dani Vega ha gaudit d’una excel·lent ocasió però l’extremeny ha volgut ajustar tant el seu tret que ha acabat per disparar fora.

L’Alcoyano ha tornat a perdonar i qui no ho ha fet ha sigut el Sant Ferran, qui ha tornat a deixar en evidència als de Vicente Parras a pilota parada. Es llança un córner, la pilota li cau a Juanmi Carreró, alça el cap i li ho cedeix magistralment a Juan Agüero, que completament desmarcat només ha d’espentar al fons de la porteria.

Un gol que feia callar al Collao, el disgust del qual encara haguera sigut pitjor si l’exblanc-i-blau Francis Ferrón que acabava d’entrar al camp no arriba a perdonar el 0-2 a porteria buida després de rebre un ‘taconazo’ del francés Biabiany.

Durant deu minuts l’Alcoyano ha estat noquejat i a la vora de llançar la tovallola, però ha aconseguit reaccionar i en el 81 Andy Escudero ha executat un llançament de falta que s’ha anat per damunt del travesser per molt poc. Cinc després, bon contraatac blanc-i-blau i Ángel Sánchez es troba amb la cama de Dionkou perquè l’acció acabe en córner.

El col·legiat ha afegit sis minuts però quan es complia el temps reglamentari Mourad ha tingut la igualada en les seues botes, l’hispà-marroquí ha rebut en la frontal i després de regirar-se ha enganxat un excel·lent tret que ha trobat la mà de Perales que ha fet la parada de la vesprada per a acabar desviant a córner.

Del possible 1-1 s’ha passat al definitiu 0-2, ara l’exblanc-i-clau Francis Ferrón no ha perdonat després d’un centre de l’incombustible Biabiany, un malson tot el partit, per a anotar de cap lliure de marcatge. Segona decepció consecutiva i primera de l’Alcoyano a casa.

Fitxa tècnica:
– Alcoyano: José Juan, Lillo, Carlos Blanco, Raúl González, Pablo Carbonell (69′ Ángel López), Juli (57′ Andy Escudero), Fran Miranda (69′ Juanan), Imanol, Dani Vega (79′ Antón), Mourad i Jona (57′ Ángel Sánchez)
– San Fernando: Perales, Diounkou, Marc Carbó, Bibiany, Dopi (64′ Francis Ferrón), Juanmi Callejón, Franco Ramos, Martí Crespí, Juan Agüero (71′ Sergio Cortés), Bicho i Manu Moreno

Àrbitre: Calderiña Pavó (Català). Va amonestar als locals Juli i Carlos Blanco i als visitants Juanmi Carreró, Manu Moreno, Martí Crespí i Perales