El Deportivo tomba al líder Vila-real B amb un golàs de Jona

El que fa un any van ser plors i dubtes amb el 3-0 encaixat en el Mini Estadi de Vila-real, hui han sigut gojos i certeses que amb aquest Alcoyano cal comptar després d’haver donat la campanada i guanyar 0-1 en el camp del líder Vila-real B.

Un gol de Jona, que empata a quatre dianes amb Mourad com a màxim artiller blanc-i-blau, permeten a l’Esportiu retrobar-se amb la victòria lluny del Collao i sumar així cinc jornades consecutives sense perdre.

L’hispà-hondureny va signar en el minut 65 un gol de pur 9, maniobrant dins de l’àrea  després d’una excel·lent acció per banda d’Antón. Una gol que val el seu pes en or i que dispara als blanc-i-blaus en la taula, que el dissabte (21 hores) reben al At. Balears, un altre os dur, amb la baixa de Fran Miranda, que es perdrà aquest partit per acumulació de targetes grogues.

D’eixida es va veure que el Deportivo no havia viatjat a casa del líder amb la intenció d’especular amb el marcador. Un Alcoyano més solt i amb les idees molt clares va manejar molt bé el partit i el va portar fins on més li interessava.

Penal abans del descans

Al descans ja va poder anar-se amb avantatge en el marcador si el col·legiat, el català López Jiménez, haguera donat penal en una acció en la qual entre Íñiguez i Carlo van tombar descaradament a Jona quan anava a disparar amb el meta Jorgensen com a últim obstacle.

Els pitjors minuts per a l’Alcoyano van arribar en l’arrancada de la segona meitat. El Vila-real B, conscient que havia passat de puntetes en el primer temps, va buscar rearmar-se amb una bona rematada de Forés i un altre de Ahn.

Va ser un miratge perquè els blanc-i-blaus prompte van deixar les coses molt clares amb una rematada de Juanan que es va anar alt. Després va vindre un altre de Toni Abad i en el seguidament va vindre una substitució que anava a ser determinant en el desenllaç del xoc.

Antón va entrar per Toni Abad precisament i l’alacantí va fer una jugada per banda marca de la casa, arribant fins al fons i servint arrere a Jona, que després d’una magnífica maniobra, es va girar, va alçar el cap i va posar la pilota al pal llarg. Un golàs que va acabar d’afonar a un Vila-real B que va tractar de ficar-se en el partit amb els canvis però no el va aconseguir. És més, Ángel Sánchez va tindre el 0-2 en les seues botes a tres minuts del final després d’un centre de Juli.

En definitiva, partidàs dels de Vicente Parras, que amb el seu plantejament valent i atrevit va anul·lar per complet al líder Vila-real B i aquesta vegada sí que va saber aprofitar el seu moment per a marcar i emportar-se la victòria.

Fitxa tècnica

Villarreal B: Jorgensen, Leal, Tasende (82′ Goyo), Dela, Íñiguez, Ahn (68′ Iker Goujon), Del Moral (82′ Ramón), Carlo, Pacheco (68′ Collado), Forés (68′ Nikita) i Arana
Alcoyano: José Juan, Lillo, Primi, Carlos Blanco, Pablo Carbonell, Toni Abad (61′ Antón), Fran Miranda, Juanan (72′ Imanol), Andy Escudero (72′ Ángel Sánchez), Mourad i Jona (72′ Juli),

Árbitre: López Jiménez (Catalán). Va amonestar al local Arana i als visitants Mourad i Fran Miranda.