El dia 20 arranquen les classes a l’Escola d’Art

S'explicarà als alumnes les mesures de prevenció, que dependran de la quantitat de persones matriculades

El dia 20 arranquen les classes a l'Escola d’Art
Exteriors de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi.

El curs 2021-2022 arrancarà pròximament a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi (EASDA). L’inici de les classes està fixat el dilluns dia 20 en el cas dels estudis superiors, mentre que els alumnes de cicles formatius de Grau Mitjà i Superior, tindran el primer contacte amb les aules el dia 22.

Així, en el cas dels estudis superiors, és a dir, de rang universitari està previst que a les 9 del matí acudisquen els estudiants de 2n, 3r i 4t curs, mentre que aquells que inicien aquests estudis, els de 1r, estan citats a les 10 hores. Apuntar que l’EASDA ofereix estudis superiors de Disseny d’Il·lustració Aplicada al Producte; Disseny Gràfic; Disseny de Moda; Disseny de Producte; Disseny d’Il·lustració Tèxtil; Disseny d’Interiors; i finalment, aquest centre compta amb la novetat aquest any d’impartir l’especialitat en Disseny d’Animació.

D’altra banda, el dia 22 al matí, a les 9 hores, acudiran els alumnes de 2a curs de les especialitats d’Il·lustració, Gràfica Publicitària, Assistència al Producte Gràfic Imprés (APGI) i 2n d’Animació. Una hora més tard, acudiran els alumnes que inicien els citats estudis. A la vesprada, acudiran a les 14’20 hores els estudiants de 2n curs de les especialitats de FotografiaProjectes i Direcció d’Obres de Decoració, Estilisme d’Indumentària i 1r d’Animació; a les 15’10 hores estan citats els alumnes de 1r dels esmentats cicles formatius.

L’Escola d’Art explicarà als estudiants totes les particularitats i mesures de prevenció de cada grup, les quals dependran, entre altres coses, de les persones que estiguen matriculades.

Send this to a friend