El dilluns es presenta a Alcoi el musical de Camilo Sesto

L'Ajuntament participa en la producció de l'espectacle 'Vivir así es morir de amor'

El dilluns es presenta a Alcoi
Presentació en el Teatro Rialto de Madrid, fa dues setmanes. AJUNTAMENT D’ALCOI

Dilluns que ve tindrà lloc en el Teatre Calderón d’Alcoi la presentació de l’espectacle ‘Vivir así es morir de amor’, el musical amb les cançons de Camilo Sesto. Després de donar-se a conéixer fa dues setmanes a Madrid, aquesta gran producció en la qual participa l’Ajuntament d’Alcoi, serà presentada a la ciutat que va veure nàixer al cantant i que formarà part de la gira de l’espectacle, que s’ha anunciat que arrancarà al desembre per a recórrer tota Espanya.

En l’acte del dilluns (11 hores) participaran l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, al costat del productor del musical Juan Fran Senabre, director de Moon World, i alguns dels artistes que formaran part de l’elenc, com el bateria i director musical de Camilo Sesto, Pino Rovereto, i els cantants Pablo Perea i Diego Valdez.

‘Vivir así es morir de amor’ iniciarà un extens tour a la fi d’any, coincidint amb el segon aniversari de la defunció de l’intèrpret. A part d’una espectacular posada en escena a cinc altures amb multi pantalles, el musical comptarà amb la participació de més de 20 artistes de primer nivell.

Send this to a friend