El dilluns finalitzarà el toc de queda en la Comunitat

Segons ha avançat el President Ximo Puig

Es redueixen les restriccions en la Comunitat Valenciana a partir d'aquesta nit
El President de la Generalitat, Ximo Puig, en Les Corts

Des de dilluns passat i fins el pròxim dia 7 estan en vigor diverses mesures restrictives en la Comunitat Valenciana que tenen com a propòsit evitar els contagis de Covid-19.

En la compareixença en la qual el President de la Generalitat, Ximo Puig, va anunciar precisament les actuals limitacions, ja va avançar que “la decisió de reduir la mobilitat ha sigut un instrument decisiu per a salvar vides i contindre la pandèmia, però el 7 de juny, si la situació continua com per exemple, els valencians deixarem arrere el toc de queda”.

I així ha sigut, el cap del Consell ha tornat a fer referència aquests dies a l’alçament de la restricció de mobilitat nocturna, que seria efectiu a partir del dilluns, i que haurà de ser ratificat en la Mesa Interdepartamental, la convocatòria de la qual està prevista per a aquest dijous a les 09’30 hores, segons es detalla en l’agenda de la Generalitat.

D’altra banda, Puig també ha fet al·lusió a la possible obertura d’espais d’oci que fins ara romanien tancats o a una major flexibilització de les mesures per a l’hostaleria. Totes les restriccions o canvis es coneixeran al llarg d’aquesta setmana, igual que ha succeït prèviament, abans que finalitzara el període de vigència de les mesures que estigueren implantades des del Consell.

Send this to a friend