El dispositiu policial anti Covid se salda amb mig centenar d’intervencions

Es va identificar a dos grups de joves que es disposaven a fer botelló i se'ls va estendre acta per tinença de drogues

El dispositiu policial anti Covid
Patrulla de la Policia Local en la Zona Nord. ARXIU

La Policia Local d’Alcoi va intensificar el seu treball el passat cap de setmana, amb motiu de l’aplicació de les noves mesures de prevenció de la Covid–19 decretades per la Generalitat Valenciana. Finalment han sigut un total de 52 les intervencions dutes a terme en el marc d’aquest dispositiu especial.

D’una banda, s’ha actuat per a intentar impedir els botellons mitjançant un dispositiu de patrulla intensiu, tant el divendres com el dissabte, entre les 18 i les 6 hores. Van controlar amb especial atenció les sis zones que es consideren susceptibles d’aglomeracions de joves. Van observar durant tot el servei grups xicotets de joves però sense realitzar botelló, detectant únicament dos conats. En aquests casos es va procedir a la corresponent identificació i posterior denúncia per tinença de drogues.

Al mateix temps, la Policia Local va realitzar una labor d’informació sobre les noves mesures i horaris de tancament en 32 establiments hostalers de la ciutat. En relació a això, es van confeccionar nou actes d’inspecció per vetlladors i van proposar quatre actes de denúncia per diversos motius: Incomplir mesures de seguretat i sanitat, incomplir horari d’obertura o tancament, alterar o permetre pertorbacions de l’ordre, incomplir mesures d’evacuació, i vendre o subministrar el consum de begudes alcohòliques a menors.

Igualment, durant el cap de setmana es van obrir dues actes per fumar en llocs on existeix la prohibició total, altres dues actes per consum i tinença de drogues, i una acta denuncia per falta de respecte i desobediència als agents durant una festa en un domicili.

Send this to a friend