El dissabte, monogràfic de El Nostre sobre les Entrades

A més, retransmetrem en directe l'Himne i les Entrades a través de la web

El dissabte, monogràfic de El Nostre sobre les Entrades
Portades dels dos últims monogràfics de les Entrades.

El Nostre Ciutat publicarà aquest pròxim dissabte un monogràfic de 56 pàgines dedicat a les Entrades de Moros i Cristians que Alcoi celebra, després de dos anys d’absència per la pandèmia. Una completa edició, amb especial atenció a les capitanies i ‘alferecías’ de tots dos bàndols, així com a les esquadres especials, ostentacions i tot quant esdevinga des de primera hora de la jornada del 22 d’abril fins a la conclusió de les desfilades. El monogràfic serà una extensa crònica d’unes Entrades que es converteixen en històriques i que estarà acompanyat de la imatge, sent la fotografia la clara protagonista del periòdic especial que El Nostre Ciutat recupera amb motiu de les festes 2022 dedicades al patró Sant Jordi.

L’oferta informativa de El Nostre Ciutat durant aquestes festes inclou també l’edició d’un especial gratuït que es distribueix hui, en el Centre de la ciutat, coincidint amb la celebració de la Festa del Pasdoble. El periòdic conté informació sobre els actes i els seus protagonistes, tant de hui com de la Trilogia.

DIRECTES EN LA WEB
La informació més immediata es podrà seguir a través de la web i xarxes socials de El Nostre. En la nostra edició digital (www.elnostreciutat.com) es podrà seguir en directe tant l’acte de l’Himne de Festes (18:30h) d’aquesta vesprada, com la retransmissió de les Entrades de Moros i Cristians de demà 22 d’abril, a partir de les 11 i 17.30 hores. El Nostre oferirà en el seu web la retransmissió que produeix i emet TvA, la televisió local d’Alcoi i comarques.

Send this to a friend