El doblet de Primi llança una altra vegada al Deportivo

Resumen del Alcoyano - Sevilla Atlético

El Deportivo torna a estar llançat i recorda a aquell equip que al novembre passat va aconseguir el quart lloc de la classificació. Els de Vicente Parras han aconseguit derrotar 2-1 al Sevilla Atlètic i són ja 10 punts de 12 possibles en els seus últims quatre partits. Molt de sofriment final malgrat cobrar avantatge molt prompte amb aqueix doblet de cap de Primi en els primers deu minuts que han encarrilat una trobada molt ben disputat per l’Alcoyano al qual la seua falta de punteria en ocasions molt clares li han abocat a patir més del compte en els últims instants.

Veient la primera part del Deportivo molt pocs dirien que per als blanc-i-blaus era el tercer partit en huit dies pel seu desplegament físic i tàctic enfront de l’equip més en forma del campionat que arribava al Collao després de quatre victòries consecutives, alguna cosa que ningú havia aconseguit fer fins ara.

Dos gols en tot just nou minuts parlen de la intensitat amb la qual l’Alcoyano va afrontar aquesta trobada. Tots dos a pilota parada i amb un mateix protagonista, el central Primi, hui de dolça cara a porteria, qui res més aconseguir el primer va tindre el bonic detall d’agafar una samarreta i dedicar-li el gol al seu company Carlos Blanco, que en breu haurà de passar pel quiròfan i es perd tot el que resta de competició.

El primer ha arribat als tres minuts, després d’una falta lateral ben executada per Andy Escudero, a l’àrea xicoteta, on s’ha elevat Primi per a fer el primer de cap en els mateixos nassos de Díaz. Sis minuts després, una altra vegada Primi fent de les seues de cap, ara després d’un córner llançat per Toni Abad i ben dirigit per l’il·licità al pal dret del meta Díaz.

Llavors ha començat un altre partit, això dia amb 2-0 per al Deportivo, però la necessitat ha obligat el Sevilla Atlètic a haver d’espavilar o en cas contrari li podia caure una golejada d’escàndol. Tres després, José Ángel ha gaudit d’una doble ocasió, la primera repel·lida per José Juan i en el posterior rebutge, el 4 sevillista ha enviat la pilota al travesser quan era el més difícil de fer.

Amb els dos equips amb la vista posada en l’àrea rival, el partit ha entrat en una fase en la qual podia passar qualsevol cosa, de fet per moments semblava que el Deportivo estava més prop del tercer, amb les clares ocasions malgastades per Andy Escudero i Luis Castillo, solos davant Díaz, però en uns altres el Sevilla Atlètic s’acostava al miracle i fregava l’empat amb l’oportunitat de Luismi i el gol, més ben dit el golàs de Carlos Álvarez en el 41 després de la seua sabatada des de la frontal, imparable per a José Juan.

La segona part ha començat amb l’entrada d’Antón per Luis Castillo i l’ocasió d’Andy Escudero, que dispara fora, després d’un excel·lent acció individual de Mourad. Tres minuts després, mateixos protagonistes, jugada individual en aquesta ocasió d’Andy Escudero qui acaba disparant, el rebutge ho recull Mourad i de nou torna a lluir-se Díaz.

En el 65 l’hispà-marroquí torna a malgastar una altra clara oportunitat, ara després de precipitar-se quan estava completament només, disparant molt desviat. Sis minuts després qui es llueix és José Juan a rematada amb molta intenció de Nacho Quintana. En el 81 l’ocasió és per a Gabarre que remata de cap a les mans de Díaz. Els últims minuts han sigut de molta emoció amb el partit totalment descontrolat, molt d’aldarull i alguna entrada a destemps, però sense perill en cap de les dues àrees, finalitzant així un xoc intens que serveix al Deportivo per a mirar una altra vegada a dalt i acostar-se als llocs d’ascens.

Fitxa tècnica

Alcoyano: José Juan, Toni Abad, Primi, Raúl González, Pablo Carbonell, Luis Castillo (46′ Antón), Imanol (67′ Fran Miranda), Juanan, Andy Escudero (73′ Dani Vega), Mourad (87′ Ángel López) i Gabarre

Sevilla Atlético: J. Díaz, Valentino, Juanmi (69′ Capi), Kike Salas, Juan María (88′ Musa), José Ángel, Peral, Lulo (30′ Carlos Álvarez), Pablo Pérez (30′ Zarzana), Luismi (88′ Santisteban) i Nacho Quintana

Àrbitre: Ávalos Martos (Català). Va amonestar als locals Mourad, Andy Escudero, Antón, Primi i Toni Abad i als visitants Capi i Nacho Quintana

Gols: 1-0 (min. 4) Primi. 2-0 (min. 9) Primi. 2-1 (min. 41) Carlos Álvarez.