El filtre anticovid més eficaç del món es fabrica a Muro

Podria suposar la matèria primera necessària per a fabricar 1.500 milions de màscares anuals

El filtre anticovid més eficaç del món es fabrica a Muro
Espanya disposaria de tota la cadena de subministrament per a la fabricació d’aquest producte

L’empresa Nonwovens Ibèrica, establida a Muro, ha llançat al mercat una capa filtrant per a màscares considerada la més eficaç del món. Mitjans provincials com AlicantePlaza s’han fet eco d’aquesta noticia, assegurant que l’empresa murera és la primera d’Espanya a fabricar aquest teixit i una de les poques de tota Europa.

El producte s’ha denominat Neolite i podria suposar la matèria primera necessària per a fabricar 1.500 milions de màscares anuals. D’aquesta manera, Espanya disposaria de tota la cadena de subministrament per a la fabricació d’aquest producte. Segons el diari alacantí, la instal·lació s’ha dut a terme durant els últims quatre mesos i ja ha començat la producció de l’únic material filtrant, compost per nanofibras, que compta amb una Eficàcia de Filtració de Partícules de fins al 99% per a partícules inferiors a 0,3 micres.

“La indústria espanyola ha de donar resposta a les necessitats tan evidents que ens deixa aquesta pandèmia. No podem permetre’ns el luxe de tornar a passar per una nova sequera de productes bàsics per a la nostra salut”, ha comentat Alberto Miralles, director adjunt de Nonwovens, al citat diari.

Send this to a friend