El Focus Pime abordarà solucions tecnològiques

La cita tindrà lloc en el matí d'aquest dijous, en les instal·lacions del Campus d'Alcoi de la UPV

El Focus Pime abordarà solucions tecnològiques
Presentació del Focus Pime i Emprenedoria.

La sisena edició del Focus Pime i Emprenedoria Alcoià-Comtat-Vall d’Albaida tindrà lloc aquest dijous, 11 de novembre, de 9’30 a 13’30 hores al Campus d’Alcoi de la UPV. Enguany, sota el títol ‘Robòtica i digitalització en indústria i empresa’ aquest esdeveniment abordarà, de la mà d’experts nacionals i internacionals, els reptes que la tecnologia suposa per als negocis i es donaran les solucions tecnològiques innovadores per a l’entorn empresarial de diversos sectors. I és que, durant tot el matí, 14 ponents parlaran d’aplicacions de digitalització en el tèxtil, la robòtica social, el sector agrícola, en la indústria o en la visió artificial.

A més de les ponències, la COO de Multiscan Technologies, Elvira Moreno, impartirà una conferència sobre la importància de les dades per a crear solucions tecnològiques capaces d’optimitzar els productes i serveis.

Així mateix, aquest esdeveniment –finançat per l’IVACE– comptarà amb una mostra d’empreses tecnològiques de la Comunitat Valenciana.

El Focus Pime ha sigut presentat per la directora general de l’IVACE, Julia Company, el regidor d’Ocupació i Empresa de l’Ajuntament d’Alcoi, Alberto Belda, i el CEO de CEEI Alcoi-València, Ramón Ferrandis.

Inscripcions gratuïtes en la pàgina web del CEEI.

Send this to a friend